Bine v-am găsit!

Sunt Andreea Făzăcaș, am început sportul de vreo 10 ani. Cu Pilates-ul cochetez de 7 ani, sunt instructor Balanced Body de 4 ani, am făcut YOUR BACK, MOTR si REFORMER.

La începutul activității am încercat și alte tipuri de mișcare, însă Pilates este ceea ce mă reprezintă acum și este modalitatea prin care mă exprim cel mai bine. Pilates te învață principiile mișcării.
Indiferent de ce tip de mișcare alegi, trebuie să știi cum să te miști, postura pe care s-o adopți, aliniamentul și respirația, principiul de bază

În întâlnirea noastră de marți, 19 iunie, începând cu ora 18:00, îmi doresc să vă arăt de ce sunt fascinată de metoda Pilates și de ce cred eu că este coordonarea perfectă între minte, corp și suflet.

Între subiectele dezbătute cu aplicabilitate practică, (vă invit să participați în haine lejere de sport):

- Ce este metoda Pilates? Începem cu un dinamic warm up

- Cine este Joseph Pilates?

- Beneficiile acestei metode

- Tehnici de respirații profunde

- Relaxare pentru mine, corp și suflet, adecvat momentului de dinainte de somn

Evenimentul a fost votat evenimentul lunii iunie în grupul Facebook: SERI POZITIVE BAIA MARE, prin coordonatorul local Roxana Cutureanu.
Dacă doriți să participați și la alte evenimente organizate de Asociația Schimbare Pozitivă, vă rugăm să aderați la grup.

Data: 19 iunie 2018, ora 18:00-20:00

Locație: Pe spațiul verde din fața Muzeului de Etnografie / varianta dacă plouă, intrăm Pilates Studio No. 8, Centru Vechi, Baia Mare (în spate la magazinul Central)

Recomandare organizatorică: PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine

Inscrieri: