"In interactiunea cu oamenii din diverse domenii de activitate din ultimii 13 ani, am inteles cat de important este brandul personal in mediul profesional. Cu alte cuvinte, imaginea pe care ceilalti o au despre tine iti poate fi prieten sau, dimpotriva, dusman in construirea unei cariere profesionale. Voit sau nu, cu totii avem un brand personal format din perceptia celorlalti asupra noastra.

Brandul personal este un termen relativ nou. In anul 1997 Tom Peters a scris un articol intitulat "The Brand Called You!", care in esenta presupune o suma a caracteristicilor tale ce iti definesc autenticitatea si valoarea ta ca individ.

Daca te numeri printre persoanele care au inteles cat de importanta este imaginea pe care ti-o consolidezi in mediul profesional, iti doresti o pozitionare lina la locul de munca, avansare profesionala si consolidarea carierei, te astept sa discutam intr-un mediu prietenos si deschis solutii si strategii particularizate de:

- Autocunoastere

- Concepere a brand-ului personal

- Constructia brandului personal

- Consolidarea brandului personal

- Greseli de evitat in constructia si consolidarea brandului personal.

No one is you and that is your superpower!"

Diana Talpos are o experienta de 13 ani in activitati de Recrutare, Head Hunting, Coaching in cariera, este trainer si fondatoarea proiectului de dezvoltare profesionala UP You Go Romania! (https://www.facebook.com/Up-You-Go-133101517461215/ , website www.up-yougo.ro).

Data: 24 Septembrie 2019, ora 19:00 - 21:00

Locatie: Ok Center Bucuresti, Strada Traian, Nr. 1

PENTRU O MAI BUNA ORGANIZARE, la intrarea in sala, INAINTE de inceperea prezentarii, participantii sunt invitati sa lase o DONATIE. Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Seteaza-ti intentia sa fii alaturi de noi si toate se vor aranja pentru tine!

Înscrieri: