Sunt Lorand Ilyes și vă invit la o întâlnire în care pun accentul pe importanța de a ne găsi pasiunea în viață, despre importanța sportului în viețile noastre și despre importanța implicării în comunitatea în care trăim.   

Despre mine:  

Antrenor de dans, tâmplar, antreprenor, cetățean activ și implicat în comunitate, soț și tătic devotat. Pasiunea pentru dans și dragostea pentru lucrul cu lemnul s-au împletit încă de la început în viața mea, le-am dezvoltat, mi-am trăit și îmi trăiesc în fiecare zi viața prin ele. De asemenea, iubesc oamenii și comunitatea în care trăiesc și, prin tot ceea ce fac-lecțiile de dans pe care le predau, produsele de lemn pe care le fabric în atelierul de tâmplărie, acțiunile civice în care mă implic-doresc să aduc bucurie, împlinire și un plus de valoare în viețile celor din jurul meu.  

Data: marţi 12 februarie  2019, ora 18:00-20:00 

Locaţia: La Tour Baia Mare, Piața Libertății, Nr. 5 (intrarea dinspre Turnul Ștefan)

Consumația nu ete inclusă! 

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.   

Coordonator local Seri Pozitive Baia Mare: Roxana Cutureanu 0751-021484

Inscrieri: