Devino PARTENER la

Angels Day

Revelionul Îngerilor

- Ediția 8 -

Sala Rapsodia, Str. Lipscani nr. 53, București

Descoperă beneficiile partenerilor!

Apasă butonul și descarcă documentul PDF.

DONEAZĂ ÎN CONTURILE ASOCIAȚIEI DE LA BANCA TRANSILVANIA

RON: RO75BTRLRONCRT0648763601
EUR: RO25BTRLEURCRT0648763601

După donație scrie-ne la dana.diaconescu@deliamuresan.ro

Prezentare Angels Day (ediția 8)

Trăim într-o perioadă intensă plină de nesiguranță și acest lucru se va intensifica în 2024. Pentru că acea etapă în care îi lăsam pe alții să decidă pentru noi s-a încheiat, acum fiecare dintre noi putem decide ce vrem, unde vrem să fim și realizăm că suntem creatorii vieții noastre. 

În ultimii doi ani Arhanghelul Gabriel ne-a scuturat și ne-a arătat cât de important este să fim pe misiune, să credem în rezolvări magice și să fim prioritate în viața noastră. 

Revenirea Arhanghelului Ariel, care a mai fost Arhanghelul anului în 2021, înseamnă închiderea unei bucle, înseamnă că în planul material va fi nevoie să arătăm că suntem unde ne vrea Dumnezeu, că ne-am făcut temele, că putem face alegeri conștiente și nu bazate pe ego (pe interese și ce ne iese). 

Vom avea multe exemple de “așa Nu”, umbra se va intensifica tocmai să putem aduce lumina și să ne readucem ACASĂ. Ne putem imagina un elastic care se întinde, dar care va ajunge mereu înapoi. Astfel de momente intense vom trăi în 2024, însă mereu ni se va arăta drumul înapoi spre noi.

În 2024 vor fi încurajate proiectele de suflet, vom avea parte de susținere materială de unde nici nu ne imaginăm, vom găsi și activa în noi resurse nebănuite, vom putea realiza mult mai multe lucruri pentru că știm că avem bagheta magică.

Arhanghelul Ariel ne va antrena să ne punem în valoare unicitatea, să manifestăm ceea ce ne dorim și este spre binele nostru cel mai înalt, ne va activa puterea interioară și curajul pentru a ne apăra valorile, ne va ajuta să n luăm înapoi ceea ce ni se cuvine, să mergem înainte fără frică și ne va susține să ne împrietenim cu ego-ul nostru pentru a-l putea îmblânzi.

Având în vedere aceste teme importante, Arhanghelul Ariel mi-a transmis că își dorește să “formeze” cât mai multe persoane și a trimis această citație/ invitație la Angels Day. Anul acesta simt că Angels Day este un fel de training, instruire, curs de formatori :), pentru ca apoi fiecare dintre noi să mergem mai departe și să îi susținem și pe alții. Avem nevoie de o masă critică pentru a putea genera o schimbare, a înțelege că rădăcinile/siguranța nu sunt în planul material, rădăcinile/siguranța sunt în cer, în credință, în unicitate, în bucuria de a urma Planul lui Dumnezeu.

Angels Day este o zi de sărbătoare croită special pentru oameni ca TINE, o zi în care ne vom conecta la un nivel profund crescându-ne vibrația și lumina. Este o zi în care îngerii ne vor aduna să ne arate încă odată cât de mulți suntem, ce minunați suntem și ce multă nevoie este de lumina noastră. Deja vizualizez mii de scântei divine aprise și pregătite să aducă lumină acolo unde este nevoie. 

Unul dintre darurile mele este de a crea spațiu pentru întâlniri de suflet, iar Angels Day este o astfel de întâlnire și ne bucurăm tare că putem să ne întâlnim din nou.

Revelionul Îngerilor, cum mai este numit Angels Day, a devenit o tradiție deja, ajungând la cea de-a 8-a ediție. Indiferent de contextul actual, noi ne întâlnim și împrăștiem lumină. Îți vom arăta cât de multă nevoie este de TINE.

De ce să participi?

Concret, în cadrul acestui eveniment primești călăuzire pentru anul care vine.

Am invitat și de această dată oameni-mesageri, oameni care și-au găsit misiunea și care sunt o adevărată inspirație. Acești oameni sunt exemplele de care avem nevoie pentru a ne regăsi pe noi, pentru a ne ancora în cine suntem noi cu adevărat.

Da, fiecare MESAJ CONTEAZĂ și întotdeauna la Angels Day se creează o energie magică. Vei simți atingerea îngerilor, vei învăța de la oameni experimentați și asumați, vei avea multe conștientizări și se vor descărca în tine resursele de care ai nevoie pentru anul care vine.

În fiecare an îți împărtășesc informații despre energia anului care vine: simbolul anului, arhanghelul care ne va călăuzi mai mult în acel an, temele pe care le avem de făcut, vor fi și informații care să te susțină în ceea ce ai de făcut. O să simți că te-ai încărcat cu tot ceea ce ai nevoie. Având în vedere că revine Arhanghelul Ariel, cu energia lui feminină, vom avea parte de o verificare a temelor pe care le-am avut în 2021 și vom fi învățați să ne îmblânzim ego-ul.

Energia acestui eveniment te va susține apoi pe tot parcursul anului.

Descoperă beneficiile sponsorilor!

Apasă butonul și descarcă documentul PDF.

DONEAZĂ ÎN CONTURILE ASOCIAȚIEI DE LA BANCA TRANSILVANIA

RON: RO75BTRLRONCRT0648763601
EUR: RO25BTRLEURCRT0648763601

După donație scrie-ne la dana.diaconescu@deliamuresan.ro

Te întrebi ce ne va aduce anul 2024?

Arhanghelul Ariel revine pe baricade după ce ne-a dat mai multe teme de casă în 2021. Așadar, primul lucru pe care îl va face este să ne verifice dacă ne-am făcut sau nu temele.

Energia anului este una fermă dar susținătoare, mai clar vom simți când suntem pe calea noastră, dar și când o luăm pe câmpii sau pe calea ego-ului. Vom trăi viața fără anestezie, ni se poate părea un roller coaster atât de emoții pozitive cât și de emoții care ne conectează cu umbra noastră. Vom avea ocazii nemaiîntâlnite să rezolvăm din traume, din provocările care s-au tot repetat, ajungem la conștientizări magice care ne eliberează.

Vom avea momente în care vom activa curajul si puterea interioară și nimic nu pare să ne stea în cale, deși vor fi și momente în care ego-ul nostru va urla că vrea ca lucrurile să rămână la fel.

Arhanghelul Ariel, “leoaica lui Dumnezeu” ne va ține pe poziții, ne va arăta calea chiar dacă poate va fi nevoie să trecem prin situații care ne vor scoate din zona de confort. Să ne găsim unicitatea, să ne activăm rădăcinile de lumină, adică Credința, să mergem înainte fără frică pe misiunea noastră, să nu mai facem compromisuri materiale (vom avea multe teste pe acest plan), să ne bucurăm de prezent.. vor fi câteva din lecțiile importante ale acestui an.

Conectarea cu natura, cu animalele, ne va încărca bateriile și vom înțelege că în viață nu putem pierde nimic, decât dacă lăsăm ego-ul să ne conducă, da atunci riscăm să ne pierdem pe noi. Oare ce alegem?

Așadar, o să avem un an plin de daruri dacă ajungem să ne alegem pe noi. Va fi un an în care putem manifesta multe din dorințele noastre atâta vreme cât rămânem pe calea sufletului. Tentații și provocări vom avea multe, dar alături de Arhanghelul Ariel putem trece toate testele.

Hai să afli și tu tot ceea ce ne-a pregătit Arhanghelul Ariel pentru 2024.

Gazdă - Delia Mureșan

De peste 12 ani ghidez oamenii în lumea îngerilor și încă de la început mi-a fost clar că misiunea mea este de a-i apropia pe oameni de îngeri și de Divinitate, ceea ce am făcut cu mii de persoane până acum.

Prin meditații, mesaje și rugăciuni, cursuri, ateliere, tabere, sesiuni individuale sau evenimente am susținut oamenii să se regăsească și să își transforme viața.

Dacă simți că te-ai rătăcit, dacă simți să îți transformi acum viața, sunt aici să îmi asum rolul ghidului de care ai nevoie.

Experiența personală de creatoare a propriei vieți și cea profesională de om care a studiat psihologie, psihoterapie și spiritualitate m-au transformat în persoana potrivită pentru a te însoți pe drumul schimbării.

Iubesc să aduc sens și iubire în viețile oamenilor, să îi călăuzesc și îi ajut să-și găsească propriile răspunsuri. Îmi crește inima de bucurie, mă onorează și știu că este o mare responsabilitate să contribui la creșterea spirituală a oamenilor alături de care am creat o comunitate.

Mă bucur să fiu acea constantă, acel echilibru în viețile celorlalți, ei știind că oricând pot descoperi ceva nou atunci când apelează la mine.

Nu uita că nu esti nicio clipă singur(ă).

PROGRAM ANGELS DAY
Ediția a 8-a | 2 Decembrie 2023

Mesagerii anului 2024

Delia Mureșan

Mirela Retegan

Descoperă beneficiile sponsorilor!

Apasă butonul și descarcă documentul PDF.

DONEAZĂ ÎN CONTURILE ASOCIAȚIEI DE LA BANCA TRANSILVANIA

RON: RO75BTRLRONCRT0648763601
EUR: RO25BTRLEURCRT0648763601

După donație scrie-ne la dana.diaconescu@deliamuresan.ro

Contact direct

Ia legătura cu noi dacă ai întrebări și te ajutăm cu informații utile!

Dana Diaconescu

Testimoniale

Vezi opiniile participanților

5/5

Mulțumesc cu recunoștință și iubire, Delia, pentru tot ce faci! La work-shopul de aseară a fost minunat! Sunt binecuvântată mai presus decât mi-am imaginat vreodată!

Sunt de aproape 2 ani alături de tine și îmi doream enorm să particip la Revelionul Îngerilor și uite că Bunul Dumnezeu și Îngerii au făcut posibil să mă bucur de acest dar!

T.I.M
5/5

Multumesc cu recunoștință! A fost într-adevăr magic, am ascultat poate diferit de alte dăți, și cu siguranță mă voi întoarce să mai ascult de câte ori va fi necesar (webinarul și seminarul).

Interviurile sunt minunate, le ascult în timpul meu și am început cu cele care mi-au spus cumva Ascultă-mă :). Dar le voi asculta pe toate, sunt sigură că au ceva să-mi transmită. Am primit răspunsuri la întrebări pe care le am de o viață, au fost aha-uri și wow-uri deopotrivă.

C.P
5/5

Mulțumesc cu recunoștință și infinită iubire pentru tot ceea ce ne-ai dăruit, a fost un revelion de miracole pentru mine. Fiecare interviu a avut tâlcul lui și toate împreună s-au potrivit impecabil și au funcționat ca o minune. Mă bucur că am posibilitatea să le revăd ori de câte ori simt nevoia.

Am participat și altădată la revelionul îngerilor, dar acesta a fost special și a adus lumina în colțurile cele mai adânci din ființa mea. Îți mulțumesc ție și tuturor ființelor de lumină, văzute și nevăzute, care au realizat asta. Simt că am mai făcut un pas pe calea de lumină. Și asta datorită vouă.

Mulțumesc din adâncul inimii mele, cu smerenie și recunoștință.

L.D
5/5

Scânteia divină din mine salută scânteia divină din voi, îngeri și ghizi pământeni!!!

De mică am fost atrasă de îngeri și, inconștient, am vorbit cu ei, chiar și atunci când nu mi-am dat seama. Astfel că, acum, când i-am descoperit și în alt fel, mă simt cu adevărat împlinită. Îți mulțumesc, Delia, pentru că mă conduci în această lume minunată. Tot ce pregătești prin toate evenimentele pe care le faci, aduce plus valoare pentru împlinirea mea spirituală.

Vă îmbrățișez cu drag.

E.I