Stiut este faptul ca fiecare inceput de an scolar este insotit de tot felul de emotii: ca e entuziasm, ca e bucuria inceputului, ca e teama de separare sau frica de nou...toate sunt emotii ale parintilor si ale copiilor si ne place sau nu, le constientizam sau nu...ele exista si isi fac simtita prezenta in cele mai ciudate feluri! 

Si... le simtim fie ca ne place sau nu. 

Insa cum ar fi daca o data cu emotiile ar aparea si intrebarile:  "Ale cui sunt emotiile simtite?" "De ce le simtim in felul acesta?"
"Ce facem cu ele?" "Cum le gestionam?" 

Si fiindca deja stiti ca ceea ce simtim noi, parintii, de regula le transmitem si copiilor, iti lansez o provocare: 

Opreste-te o clipa din iuresul si agitatia care vine la pachet cu inceputul de an scolar si intreaba-te (asa cum ne indeamna Otilia Mantelers):

"Cum ai vrea sa fie gradinita sau scoala pentru copilul tau?"

Si...vezi ce simti sau daca ai o tensiune interioara legata de:

- Vreau sa nu planga!

- Vreau sa invete bine! Sa ia note mari!

- Vreau sa se adapteze repede!

- Vreau sa isi faca prieteni buni, de un anumit fel!

Sunt Roxana Maria Baciu și te astept cu bucuria si energia infinita a revederii, sa povestim despre emotiile ce ne insotesc la inceput de an scolar. 

Data: 12 septembrie 2017 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: