Numește-mă aiurit sau țăcănit. Dar eu cred că fiecare om este un geniu. E adevărat că nu toți manifestăm acest geniu în sensul clasic, de IQ ridicat și inovații pentru omenire, dar la nivel personal, conștient sau subconștient, există o inteligență axiologică imensă. Despre această inteligență vreau să vorbim la întâlnirea din 7 mai.

Numele meu este Dacian Pășcuță și sunt un ghid dedicat expansiunii conștiinței umane. Sunt facilitator acreditat în Metoda Demartini, o abordare psihologică de echilibrare a minții, bazată pe principii cuantice și studiul valorilor. Am ales să vorbim despre geniu, pentru că e un subiect pe care, cultural, consider că-l vedem dezechilibrat. Ne subordonăm unor avatare de geniu, de la părinți descurcăreți și prieteni super isteți, la profesori care par că le știu pe toate, preoți care par să dețină adevărul absolut, savanți, scriitori, staruri etc. Și, ca urmare a acestei subordonări, nu ne mai dăm voie să vedem geniul din noi. Pentru că, psihologic, „zeul" ales dictează cine îți dai voie să fii.

La întâlnirea din 7 mai, o să luăm tema geniului și-o s-o întoarcem pe cât mai multe părți. Vreau să vorbim în special despre:

- rădăcina comună a tuturor formelor de genialitate

- dovezi de genialitate acolo unde nu ne-am aștepta

- ce este și cum se manifestă geniul subconștient

- cum să îți urmezi geniul natural și să-l descoperi în alții

Aștept să ne cunoaștem și să învățăm împreună pe 7 mai!

Data: Marți, 7 mai, ora 19:00-21:00

Locația: Biblioteca Județeană Octavian Goga, str. Dorobanților, 104, etajul 7, sala media

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, înainte de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o donație. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine!

Coordonator local Seri Pozitive Cluj-Napoca: Iulia Cena-Dican

Înscrieri: