Draga femeie,

Numele meu este Raisa Simionescu. De ceva vreme am ales să experimentez viaţa prin postura de trainer dezvoltare personală. Iubesc să creez accesorii handmade, să organizez evenimente şi mă atrage ideea de antreprenoriat social. Ani de zile mi-am rulat în cap acelaşi disc şi mi-am spus o grămadă de poveşti despre cât de tare "urăsc să fiu femeie". Am intrat într-o energie de luptă şi respingere a propriului corp şi într-un joc al dependenţelor alimentare nocive. Un joc obositor şi o scuză perfectă ca să mă ascund de oameni şi relaţii pretinzând că totul este bine, afundându-mă în muncă. Până când corpul meu mi-a dat alarma de trezire. De atunci învăţ să trăiesc zilnic conştientă. Să mă observ, accept, iert şi iubesc exact aşa cum sunt în acest moment. Am înţeles că oricât ai fugi, de tine nu te poţi ascunde. Şi pentru că mi-am dat seama de puterea şi frumuseţea care se manifestă când mai multe femei pun în comun, te invit la o Seară Pozitivă dedicată nouă, în care să vorbim fără perdele şi măşti.

Îţi propun să abordăm următoarele teme:

*poveştile pe care ni le spunem şi rolurile pe care ni le asumăm ca femei

*cum ajung la acceptare de sine

*energia creatoare, feminină

*dependenţele alimentare şi fuga de relaţii

*raportarea la masculinitate şi bărbaţi

Aştept cu nerăbdare să te cunosc şi împreună să schimbăm percepţiile unei societăţi care ne încurajează să fim în competiţie, nu în colaborare.

Data: 7 IUNIE 2016, ora 18:30 - 20:30

Locația: Sediul Asociației Schimbare Pozitivă, str. Horea nr. 10 et. 1 Ap 9

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri aici: