Desi tindem sa credem ca viata este o adevarata lupta, in fapt ea nu este decat un simplu joc. Totusi, un joc pe care nu il putem juca cu succes daca nu cunoastem legile spirituale.

Omul culege ceea ce seamana fara indoiala, adica orice transmite el prin cuvinte sau fapte, aceea i se va intoarce.

,,Pazeste-ti inima (sau imaginatia) mai mult decat orice, caci din ea tasneste viata.'' -facultatea de a ne imagina anumite lucruri joaca un rol principal in viata noastra.

Omul trebuie sa inteleaga cum functioneaza mintea ,, Cunoaste-te pe tine insuti'', aici vom aduce in discutie cele 3 planuri ale mintii si vom descoperi ,, Modelul Divin ''despre care vorbeste Platon.

Taramul ideilor corecte transpuse in cuvinte perfecte- Puterea cuvintelor . Omul poate sa isi modifice viata, modificandu-si cuvintele. Orice om care nu cunoaste puterea cuvantului este in urma timpului sau.

Numele meu este Mit Gabriela Madalina, iar eu sunt o fiinta ambitioasa si optimista. Consider ca fiecare problema care imi apare in cale este o noua provocare pe care trebuie sa o depasesc.

Data: 20  noiembrie 2018, ora 18:00 - 20:00

Locația: Andy's Caffe, Strada Dr. Ion Raţiu, Nr. 69

(Consumația NU este inclusă)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscriere: