Elena Ceuca  a absolvit facultatea de medicina in 1991 si facultatea de psihologie in 2000. Din 2003 lucreaza ca psihoterapeut sistemic. Activitatea sa in acest domeniu include si lucrul cu cupluri,  pentru  insanatosirea si optimizarea  relatiei si consilierea premaritala.

Doamna Elena Ceuca vine la "Seri Pozitive" cu un workshop in care vom afla cum sa obtinem mai multa satisfactie de la relatia de cuplu . Psihoterapeutul va propune  cateva exercitii cuplurilor participante.

Participantii vor putea dobandi intelesuri noi despre relatia lor de cuplu si vor gasi inspiratie pentru schimbari salutare.

Este binevenita orice intrebare  despre cum sa protejezi, sa mentii calitatea, sa previi suferinta sau sa repari relatia cuplului.

Va asteptam cu bucurie pe cat mai multe cupluri, dar nu numai, la "Seri Pozitive" Iasi, pentru o discutie despre relatii !

Data: 13 martie 2018 ora 18.00 - 20.00

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brandusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stanga )

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: