Heraclit spunea, cu 2500 de ani în urmă, că schimbarea este singura constantă. Puțin mai recent, acu doar 25 de ani, Alvin Toffler scria "Analfabeții secolului 21 nu sunt cei care nu pot scrie sau citi, ci cei care nu pot să învețe, să se dezvețe și să reînvețe." El făcea referire, evident, la capacitatea omului modern de a se adapta schimbării. Învățarea este esențială în viață, în iubire, în muncă. Ea ne oferă posilitatea găsirii de noi sensuri și perspective lumii înconjurătoare, contribuie la dezvoltarea de noi abilități și la maturizarea noastră odată cu schimbarea anotimpurilor. Dar la fel de importantă este și capacitatea nostră de a ne debarasa de obiceiuri vechi, nefolositoare, de idei și principii care nu ne mai servesc sau, poate, dimpotrivă, ne aduc deservicii. Dar cât de ușor putem renunța la ele?

Sunt Mirela Iank, psiholog și trainer și te invit cu drag să-mi fi alături la Seara pozitvă a lunii martie în care am să vă împărtășesc cele mai importante învățăminte și "dezvățăminte" pe care mi le-a ocazionat viața.

Mai multe detalii despre activitățile mele în cadrul Asociației Consult Scolari găsești aici: https://www.facebook.com/Asociatia-Consult-Scolari-546621812031247/?fref=ts

Data: 1 MARTIE 2016, ora 18.00-20.30

Locația: Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu"(Casa de Cultură a Sindicatelor), Sala Mică, Et. 1

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri, aici: