Ne tot plângem de lumea în care trăim, noi "tineretul", hipsterimea, fără să ne dăm seama de toată energia, entuziasmul și determinarea pe care le avem în noi le putem folosi pentru a contribui la transformarea către o lume în care să ne simțim bine cu noi și între noi. Fă Rai din ce ai! Nu mă refer la ideea biblică de Rai, ci mai degrabă la o stare interioară de positive vibe, asemănătoare cu aia când suntem într-o vacanță mișto, când ni se întâmplă ceva nou și fain, starea aia care îți trezește pofta de viață, entuziasmul care spulberă preconcepțiile, fricile. Renunțând la o lume în care ne concentrăm pe a ne judeca între noi și fiecare pe sine și în care fiecare încearcă să demonstreze competitiv cât și cu ce este mai bun și frumos decât alții, accesăm o lume în care fiecare își redescoperă în sine calitățile care contribuie atât la starea de bine și echilibru personal, cât și la un bine și un echilibru colectiv.

Haideți să ne întâlnim într-un cadru în care să ne dăm voie să simțim esența aia bună pe care Universul a plantat-o în fiecare, să dezbatem și să shareuim informații și practici care funcționează în a înlătura blocajele care ne deconectează de noi. Pentru a ajunge cât mai aproape de adevărul interior, dar și de cel universal, ne vom folosi de toate uneltele și cunoașterea pe care le avem în momentul actual din fizica cuantică, shamanism, creștinism, psihologie, forme de terapii alternative (energy healing). Cum am aplicat eu și ce schimbări au adus toate astea în ființa și conștiinta mea, o să vă povestesc la workshop.

Sunt Cristina Anton, inițiată în medicina shamanică Inca, terapeut gradul 2 Reiki Usui și Ghendai gradul 1, un om care caută adevărul, pacea și echilibrul, dar și cum se pot obține și integra în vremurile pe care le trăim . Vă trimit invitația de a petrece alături de mine 2 ore într-o discuție liberă dincolo de "normalul vieții actuale".

Unde: Afterschool Copiii Curcubeului, Str. Scolii, nr 6 (langa Sc. 12)

Cand: 24 Aprilie 18:30-20:30

Intrarea la eveniment se face pe bază de DONAȚIE, donația minimă recomandată fiind de 20 lei, sumă ce acoperă cheltuielile organizatorice. Pentru o mai bună desfășurare a evenimentului, vă rugăm să lăsați donația în urnă la începutul evenimentului. 
La sfârșitul evenimentului vom avea o TOMBOLĂ cu premii minunate, dar și multe surprize frumoase.

Inscrieri: