Apa este mediul in care se dezvolta in general procesele biologice, fiind un element indispensabil pentru orice vietuitoare, pentru plante, pentru om.

In general, un om are nevoie de 8-10 pahare de apa zilnic. O persoana care face exercitii fizice va trebui sa bea in plus de fiecare data cand se antreneaza pentru a mentine corpul hidratat.

Nu evita niciodata semnalele pe care organismul tau ti le trimite. Bea de fiecare data cand iti este sete. Nu iti neglija corpul si asculta ceea ce acesta iti cere.

Asa ca in seara de 20 decembrie vom discuta despre apa, in general: ce este ea, cum trebuie sa fie, cata trebuie sa bem, cum, cand si ce fel. Invitata acestei seri, Olga Timofti  ne va povesti cateva cazuri minunate de vindecare prin apa si alte terapii combinate. De asemenea ne va arata si cateva teste simple si practice cu ajutorul apei.

Olga ne spune: "ma preocupa subietul legat de santate de peste 12 ani, timp in care am studiat multe lucruri personal pentru mine. Din 2013, o fac la modul profesionist, impartasind si altora din experientele mele. Am la activ in jur de 1000 de oameni care au beneficiat direct sau indirect de cunostrintele si sfaturile mele, iar subiectul care m-a interesat cel mai mult a fost cum sa am grija de copii inca din primele zile de viata ca sa nu suferim mai tarziu. Cel mai mult lucrez cu apa. In opinia mea terapia prin hidratare este logica, simpla si da cele mai multe si mai rapide rezultate. "

Mai multe despre Olga Timofti gasiti pe pagina: https://www.facebook.com/profile.php?id=100006636333478

Lasă-te inspirat(ă) de povestea noastra! Cu siguranță te vei regăsi și vei primi idei sau sugestii care îți vor fi de folos.

Data: 20 decembrie 2016, ora 18.00-20.30

Locația: Centrul Educational RAMI KIDS, STRADA Ion Creanga, nr 8, Ploiesti

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE.Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: