”Nu ne putem proteja copiii de viață, de aceea este important să-i pregătim pentru ea.” (Rudolf Dreikurs)

Sunt Emese Toth psiholog, psihoterapeut adlerian, logoped, soție și nu în ultimul rând mama unui băiat de 12 ani. Lucrez cu copiii și cu familiile lor din 1999 (de când am terminat facultatea).

Noi, părinții, adesea nu știm ce să facem cu copiii noștri pentru că arată lipsă de cooperare, în orice loc și la orice întâlnire sunt obraznici, la scoală refuză să accepte responsabilitatea de a învăța. Mult prea frecvent citim titluri despre copii problematici. Potențialul comportamentului delicvent apare la vârste din ce în ce mai mici. Cercetări la nivel național legate de delicvența juvenilă produc volume întregi, dar foarte puține soluții posibile.

            Mulți părinți devin din ce în ce mai furioși și tulburați. Fiecare dintre noi sperăm, credem că vom putea creste copii fericiți și sănătoși. De aceea mi-am propus ca în cadrul întâlnirii noastre, care are mottoul "Nu ne putem proteja copiii de viață, de aceea este important să-i pregătim pentru ea.", să abordăm câteva principii de creștere a copilului din perspectiva psihologiei adleriene.

            Sunteți invitați să descoperim împreună cum putem crește copii cooperanți, responsabili, autodisciplinați, adică copii fericiți, fără să fim dictatoriali.

Pentru mai multe informații sau programări vă aștept la Clinica Korall. http://clinicakorall.ro/ 

Data: 29 Octombrie ora 18-20

Locaţia: Sediul Asociației Consult Scolari, Str. Aurel Vlaicu, Nr. 151.

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 

Înscrieri aici: