În fiecare dimineață deschizi dulapul și te întrebi îngrozită: cu ce mă îmbrac?

La Mall pierzi ore probând haine. Le-ai cumpăra pe toate, pentru că ți se potrivesc, dar pleci cu o pereche de mănuși și o eșarfă.

Vrei să te îmbraci ca Geta de la 3 pentru că dacă ei îi stă bine, și tu ai arăta perfect. Plus, Geta are sânii mai mici.

Dacă te regăsești în toate cele trei situații înseamnă că ceva este disproporționat între imaginea de sine și realitatea celorlalți. Ai nevoie astfel de ajutorul cuiva care să îți confirme că poți avea garderoba ideală cu bani putini.

Simplu, în 3 pași:

- Conștientizarea problemei

- Confirmarea specialistului

- Soluționarea problemei

Concluzia: și Cenușăreasa poate purta SH, nu doar Balmain

Sunt Cosmin Mureșan - Fashion Designer la CM - creation de mode și te aștept să descoperim împreună cum să ne alcătuim garderoba zi de zi astfel încât să ne simțim bine purtând hainele care ni se potrivesc.

Data: 21 ianuarie 2020, ora 18:00 - 20:00

Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, Nr. 3, Et. 1

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 30 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare și susținerea acestui proiect dedicat comunității sătmărene. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: