Cu mulţi ani în urmă a trăit în India un înţelept care se spune că păzea într-un cufăr încântător un mare secret care l-a făcut să fie învingător în toate aspectele vieţii sale şi care, pentru aceasta, se considera cel mai fericit om. Mulţi regi i-au oferit putere şi bani, alţi au încercat să îl jefuiască, însă totul a fost în zadar.

Într-o zi la bătrân a venit un copil simplu şi pur şi i-a cerut înţeleptului să îl înveţe să fie fericit. Înţeleptul a acceptat şi i-a arătat faptul că în realitate sunt două cufere în care păstrează secretul fericirii şi anume: mintea și inima sa, iar secretul fericirii constă în câţiva paşi simpli de parcurs.

1.Dumnezeu există în toate lucrurile din viaţă.

2.Trebuie să te iubeşti pe tine însăţi în fiecare zi, spunându-ţi că eşti un om important, cu valoare, inteligent, iubitor, cu aşteptări mari de la tine însăţi şi că nu există obstacol pe care să nu-l poţi învinge.

3. Pune în practică tot ceea ce spui că eşti.

4. Nu invidia pe nimeni pentru ceea ce are sau pentru ceea ce este.

5. Iartă şi uită! Nu purta ranchiună!

6. Nu lua ce nu îţi aparţine!

7. Nu trebuie să faci pe nimeni să sufere. Toate fiinţele pământului trebuie respectate şi iubite!

8. Trezeşte-te întotdeauna cu un surâs pe buze şi descoperă în jurul tău partea bună şi frumoasă, ajută-i pe cei care au nevoie, fără  aştepta nimic în schimb.  

Secretul fericirii se află în fiecare, caută-l în interiorul tău şi-l vei descoperi! Pentru că indiferent dacă tu îţi alegi drumul în viaţă sau el te alege pe tine şi îţi laşi paşii purtaţi important este să fii fericit cu alegerile făcute!

Sunt Alexandra Catargiu, consilier PR, realizator și moderator de emisiuni TV, pasionată de hand made şi vreau să vă conving că orice este posibil dacă ai pasiune şi răbdare! Am învățat singură să fac bijuterii iar rabdarea mi-o găsesc în dorința de a vedea rezultatul final. Fiecare persoană este unică în felul ei și vreau să cred că mărgelele mele unicat, sau în serii foarte, foarte mici contribuie la unicitatea persoanei care le poartă.

Vă aștept cu drag și cu multă iubire să pășiți în lumea mea!

Data: 11 martie 2014 orele 18 - 20

Locaţia: Sediul Asociației Consult Scolari, Str. Aurel Vlaicu, Nr. 151.

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 

Înscrieri aici: