O buna parte din suferinta noastra se datoreaza energiilor emotionale captive inlauntru nostru. CODUL EMOTIILOR este o metoda simpla, dar extrem de eficienta, de descoperire si de eliminare a acestor energii captive.

Eliberarea de emoţiile nerezolvate captive te poate ajuta să depăşeşti obstacolele din trecut şi să dai un suflu nou căsniciei tale, relaţiilor tale familiale şi celorlalte relaţii în care eşti implicat.

Eliberarea de emoţiile nerezolvate captive te poate ajuta să te simţi mai sigur pe tine însuţi şi mai motivat, astfel încât să îţi poţi crea relaţiile, cariera şi viaţa pe care ţi le-ai dorit întotdeauna. Mulţi oameni se simt afectaţi de emoţiile din trecutul lor, dar nu ştiu cum să se elibereze de ele. Ei apelează la psihoterapia tradiţională, dar aceasta nu se adresează direct emoţiilor nerezolvate captive, ci doar simptomelor generate de acestea.  

Emoţiile nerezolvate captive pot interfera cu funcţionarea corectă a organelor şi ţesuturilor corpului tău, punându-ţi la pământ sănătatea, provocându-ţi dureri, oboseală şi boli. Indiferent cât de mare este suferinţa fizică, energia invizibilă a acestor emoţii nerezolvate captive nu poate fi diagnosticată de medicina convenţională, deşi ea reprezintă principalul factor care stă la baza dificultăţilor fizice şi emoţionale pe care le experimentezi.

Nici o problemă care îţi afectează starea de sănătate şi bunăstarea nu poate fi eliminată fară rezolvarea cauzei sale. Există multe medicamente puternice care uşurează simptomele bolilor, dar de îndată ce bolnavul nu mai ia medicamentele, simptomele recidivează, căci cauza lor nu a fost vindecată.
De aceea, este foarte important să înveţi să recunoşti şi să elimini emoţiile nerezolvate captive din corpul tău înainte ca acestea să facă şi mai mult rău. In acest fel, îţi vei putea schimba întreaga viaţă în bine.
Sunt Carmen Turbatu terapeut bioenergie si consilier dezvoltare personala. Te astept Suflet Minunat  la o alta Seara Pozitiva in care sa iti impartasesc amanunte despre aceste informatii.

Data: 21 noiembrie 2017 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscriere: