De ce iti este foame cu adevarat?

Esti obisnuit/a sa crezi ca nu conteaza. Mancarea e mancare. Vointa e vointa. Kilogramele in plus sunt kilograme in plus.

Si daca nu-i asa?

Daca ai nevoie de mai mult decat mancare pentru a-ti satisface foamea?

Daca foamea nu e doar foame?

Potrivit dr. Jaz-Chosen Bays, exista 7 tipuri de foame care pot fi satisfacute in mod diferit. De cele mai multe ori, percepem nevoile care cauzeaza aceste 7 tipuri de foame ca si pofta, si la satisfacem prin a manca. Ne dam mancare, atunci cand avem nevoie de cu totul altceva.

A sti care sunt motivele pentru care mancam ne pune in postura de a putea alege. Ne da putere. Ne arata cum sa actionam astfel incat sa putem satisface cu adevarat nevoile care stau in spatele foamei. Nu vom mai manca dorinta de stimulare sanatoasa a creierului, vom afla ce am putea face ca sa satisfacem acea dorinta de stimulare. Nu vom mai manca chips-uri atunci cand ne e foame de nutrienti. Nu vom mai alege prajituri atunci cand ne dorim conexiune.

Mancand constient, vom sti ca alegerile ne apartin.

Suntem Carina Badea - Nutriționist și Coach in schimbare comportamentala si Alina Tănase - Psihoterapeut și te invitam la Seara pozitiva din 21 mai sa vorbim despre "Mindfulness eating"

Data: 21 mai ora 18:00-20:00

Locația va fi anunțată persoanelor care se înscriu la eveniment.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: