Numele meu este Doina Iosif și sunt o persoană pasionată de mișcare și sănătate, disciplinată, puternică, perseverentă și acum, la 45 de ani, mai înțeleaptă.

"Consider că realizările mari se obțin cu pași mici și că fiecare zi trebuie privită ca o șansă în plus, căci timpul nu stă pe loc. "

Am facut sport (gimnastica), apoi am performat ca acrobata la Circ & Variete Globus Bucuresti si multe circuri, teatre si cluburi sportive din Franta, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Malta, Ungaria, Croatia, Serbia, Munte Negru, Bosnia Hertegovina, Cehia, Slovenia, Polonia, Danemarca si Marea Britanie.

Am participat la diverse evenimente sportive nationale si internationale. Si acum sunt intructor de Pilates si nutritionist.

Am deschis Studio Pilates Doina Iosif pentru că mi-am dorit să beneficieze toată lumea de servicii așa cum mi-aș dori eu să primesc:

- Ore de pilates pentru echilibru fizic și psihic

- Suplimente alimentare

- Remodelare corporală

- Full detox

De ce am ales metoda Pilates?

Cu o experiență de 9 ani în antrenamentele Pilates, pot spune că această metodă dezvoltă corpul uniform, corectează postura, înviorează mintea și înalță spiritul. Un mix extraordinar, nu credeți? Pentru mine această metodă a devenit mai mult decât un hobby, este un stil de viață.

Mai multe informatii despre Doina gasiti aici: https://www.facebook.com/doina.iosif?fref=ts  si aici:

https://www.facebook.com/doina.pilates/

Data: 11 OCTOMBRIE 2016 ora 19.00 - 21.00

Locația:  SanThe Fitoceainarie, str. Lipscani, nr. 104

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ti intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: