Cuvântul ,,metaforă" vine  din limba greacă și înseamnă ,,a purta dincolo". Metafora te poartă dincolo de sens și îți deschide orizontul mental către multe semnificații posibile.

Metaforele se găsesc în viața fiecaruia și sunt realitatea noastră interioară, ce poate fi descrisă prin intermediul sistemelor interne de reprezentare (VAKOG), dezvăluind o lume plină de  semnificații și sensuri. Pe masură ce învățam să ascultăm de metaforele din viața noastră, ne putem folosi  mai mult de puterea inconstientului pentru a crea realitatea noastră exterioară.

Sunt Geanina Augusta Mândruţiu, psihopedagog, consilier de dezvoltare personală şi absolventă a cursurilor Institutului Kutchera Austria, respectiv NLP Resonanz Practitioner, Kutschera Resonanz Master și Kutschera Resonanz Coach.

Te invit să descoperim împreună lumea fascinantă a metaforelor, dincolo de sens și semnificații, în povestea vieții noaste!

Data: 19 iunie 2018, ora 18:00 - 20:00

Locația: Andy's Caffe, Strada Dr. Ion Raţiu, Nr. 69

(Consumația NU este inclusă)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscriere: