Am observat cu totii ca revistele pentru femei contin foarte multe retete de slabit si multe formule de exercitii fizice care sa te tina sau mentina in forma.
Eu cred ca grija pentru propria persoana nu ar trebui sa aiba legatura cu genul caruia ii apartinem.Sunt de parerea stramosilor nostri ca atat barbatii cat si femeile trebuie sa aiba grija sa-si mentina mintea treaza si ascutita, corpul sprinten si agil si spiritul liber dar bine hranit.
Un echilibru intre acesti factori ne pot face sa fim sau sa devenim prieteni, parteneri de cuplu, parinti si profesionisti mai buni.Antrenamentul fizic nu este doar pentru a fi fit sau pentru a slabi, ci si pentru a fi mai energic(a), mai puternic(a), cu o gandire mai clara si mai pozitiva. 

Sunt Doru Crisan, antreprenor, coach in curs de acreditare, instructor de bodyfitness, alergator de maraton(42km) si ultramaraton(100km), consultant Nutrilite si Herbalife, si va invit cu drag la o discutie prietenoasa si informala pe teme de sport, nutritie, metode de control si mentinere al greutatii dar si alegeri si decizii.

Invitat: DORU CRISAN

Data: 28 Iulie 2015, ora 18:30-20:30
Locatia : Biblioteca Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr.104, PARTER, sala Biblionet 

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri aici: