In natura totul canta, vibreaza, fiecare creatura emite niste vibratii care se propaga in unde muzicale, de aceea putem afirma ca totul este muzica in natura.  Muzica naturii trezeste sentimentul muzical in om,indemnandu-l sa se exprime el insusi printr-un instrument sau prin cantec.

Daca Muzica este o forta pentru fiecare sunet, vibratia produce niste miscari in spatiu dar declanseaza si niste puteri in om. Muzica este o respiratie a sufletului si constiintei. Sufletul se manifesta pe Pamant prin muzica. Atunci cand constiinta suprema se va trezi in om, acesta va percepe totul mai subtil, va incepe sa auda aceasta mareata simfonie din spatiu, din Univers.

Sunt Violeta Ilasciuc, muzician violinist si va stept cu drag, impreuna cu invitatii mei, pentru a descoperi impreuna meloterapia inclusiv prin sunetul viorii.

Data: 29 ianuarie 2019, ora 18:00-20:00

Locația: Alchemy Hub, Str. Rosiorilor nr.4

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: