- Ce este meditatia?

- Cum ne poate ajuta meditatia in viata de zi cu zi?

- Cum putem medita acasa sau in timpul zilei?

- Chakrele si importanta lor in regasirea echilibrului interior

- Energia interioara si cum aceasta ne poate influenta mediul in care traim

- Cum putem trai o viata frumoasa, implinita, fericita si armonioasa cu ajutorul meditatiei

In cadrul acestei Seri Pozitive, vom discuta si experimenta in mod practic toate cele de mai sus, conform desfasuratorului urmator: 

- Meditatie introductiva - 15 minute

- Partea teoretica despre meditatie - 30 minute

- Meditatie activa si eliberarea energiilor negative pe chakre - 45 minute

- Sesiune de intrebari & raspunsuri si socializare - 30 minute 

Sorina Ivan Mare este fondatoarea agentiei de turism Bali Soul Journey (https://www.facebook.com/journeyssol/ , website http://soljourney.ro/ ), prin care organizeaza nu doar calatorii transformationale, dar creeaza experiente, aventuri si povesti, ce vor deveni in timp amintiri placute si impactante pentru toata viata.

Sorina spune despre ea: "M-am mutat in Bali, acolo unde am invatat atat prin experientele personale, dar si prin cursurile de meditatie si yoga, cum pot trai o viata cu adevarat implinita si fericita indiferent de factorii externi. Calatoria mea spirituala a inceput in urma cu 5 ani, in India si Nordul Thailandei. M-am oprit acolo unde am simtit ca energia mea rezoneaza cu locul.  Am studiat Tao, Tantra, dar si tehnici de meditatie din buddhism si Hinduism. Toate acestea m-au facut sa gasesc starea de echilibru, pe care am impartasit-o in diferite workshop-uri din Romania si Bali. Doresc tuturor oamenilor sa traiasca starea de constiinta si intelegere, starea de bucurie si extaz, dar si de liniste si calm, care sunt parte din fiinta noastra, insa de care am uitat de-a lungul anilor, fara ca macar sa constientizam ca am pierdut o parte din noi."

Data: 4 Decembrie 2018, ora 19:00 - 21:00

Locatie: OK Center - Sala T2, str. Traian, nr. 1 (la intersectie cu Bd. Unirii).

Ceai si snacks din partea noastra!

Recomandari: Daca doriti sa va asezati mai comod in timpul sesiunilor de meditatie, va sugeram sa aduceti cu dvs. o pernuta, saltea de yoga sau paturica.

PENTRU O MAI BUNA ORGANIZARE, la intrarea in sala, INAINTE de inceperea prezentarii, participanții sunt invitati sa lase o DONATIE. Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Seteaza-ti intentia sa fii alaturi de noi si toate se vor aranja pentru tine!

Înscrieri: