Cine sunt?

BOTEZATU MIRELA - Terapeut, consilier,vicepreședinte al APRTC Bacau. În viața personală sunt căsătorită, mamă a 2 fete, soție și fiică. Sunt conștientă de rolurile multiple ca femeie.

Am început să caut răspunsuri personale la preocupări spirituale și astfel am devenit maestru în mai multe sisteme spirituale ca: Usui Reiki, Karuna Reiki,Ghendai Reiki, Shambala,Preoția lui Melchisedek, Reverend și Grand Minister. Am studiat și practic radiestezia, terapie prin regresie (în supervizare). Am primit de asemenea inițieri în terapia cu îngeri și arhangheli, seikim (all love), vindecare dinamică, constelatii familiale și alte forme de cunoaștere și experimentare a Sinelui Divin.

MANIFESTAREA PRINCIPIULUI FEMININ este tema pe care împreună o vom aborda  din  următoarele perspective:

Care sunt atributele principiului feminin?

- Cât manifest din principiul feminin în relațiile cu bărbații?

- Care este motivul pentru care am ales să vin ca femeie în această viață?

- Cât din misiunea de femeie am îndeplinit până acum?

- Care este natura relației femeie- bărbat?

- Care este patternul după care îmi atrag partenerii?

- Cum sunt relațiile cu părinții mei?

- Cum sunt relațiile cu alte femei?

- Care sunt programele moștenite pe linie maternă?

Ca parte practică, vă propun realizarea unei hărți a corpului fizic în functie de anumite emoții și credințe personale, menită să evidențieze și să aducă conștientizări asupra principalelor programe care limitează MANIFESTAREA FEMINITĂȚII.

CÂND? Marți, 19 iunie, ora 18:00-20:00

UNDE? The Mansion Bacău, str. Vasile Alecsandri, nr.8, Bacău.

Consumația recomandată este de 15 ron/persoană și nu este inclusă în eveniment.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: