A fi autentic înseamnă a fi in acord cu tine însuți.

A dori să fii autentic rămâne o opțiune! Cu toate că ne naștem autentici, în viață suntem confruntați și cu situații care ne îndepărtează de autenticitatea nativă.

Fiecare om este liber să aleagă unde anume privește, în interiorul sau în exteriorul său, și cum acceptă să se vadă - așa cum este el, autentic, sau cum doresc să îl vadă alții!

De cele mai multe ori, în dezvoltarea personală a fiecărui individ se conturează o imagine falsă de sine, un Dublu al nostru pe baza educației pe care o primim, a experiențelor trecute și a așteptărilor pe care le confruntăm în viața de zi cu zi. Ele sunt importante în interacțiunile noastre cu ceilalți, în social, în felul în care se manifestă în imaginea noastră exterioară dar au un sens profund și in legătură cu noi înșine, ca împlinire și mulțumire, ca încredere în sine, mai ales pe măsură ce dorim să cunoaștem cine suntem noi cu adevărat. Eul omului este deseori adormit sub măștile Dublului său, așteptând să fie trezit. Când ne trezim, dorim să preluam noi înșine controlul asupra vieții noastre, căutând cine suntem, ce sens avem și care este sarcina noastră în fiecare zi.

Consideri că alegerile tale nu îți aparțin?

Simți că te autosabotezi?

Îți dorești curajul de a fi onest cu tine însuți și cu ceilalți?

Te uiți în oglindă și simți că ai dori să fii altfel?

Vrei să arăți mai bine, dar nu știi cum sa faci?

Ce poti face ca sa devii cat mai autentic?

Dacă dorești să afli răspunsurile la întrebarile de mai sus,și să inveti cum să te simți bine în propria piele, cum sa îți identifici valorile și cum să le manifești cât mai real atât în frumusețea ta interioară cât și exterioară te invit să alegi să descoperi cât mai profund cunoașterea de sine și să (re)devii Omul Autentic, cu noi viziuni și planuri pentru o viață împlinită!

Această întâlnire este destinată celor care au curajul de a se privi în ochi şi a renunţa să încerce să-i schimbe pe alţii, în loc să se ocupe de ei înşişi.

Despre cum putem găsi autenticitatea și cum putem manifesta asta in viata de zi cu zi si in aspectul nostru exterior te va învăța Romina Talpoș - psihoterapeut și Editor/Writer la Sparkle and Love Blog Mai multe detalii despre Romina găsești pe site-ul ei: https://sparkleandlove.ro/

Ca de obicei, întâlnirea se doreşte una autentică, caldă şi deschisă dialogurilor, schimbului de experienţe de viaţă, cu focus asupra întrebărilor variate, care au nevoie de răspunsuri.

Data:  17 iulie 2018, ora 18:00 - 20:30

Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, nr. 3

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea proiectului. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: