De cate ori  te-ai gandit ca daca vrei sa schimbi ceva in viata , ar putea sa fie greu, sau dificil , sau imposibil de schimbat?

Dar cum ar fi daca ar putea fi usor, amuzant si mi-ar spori si bucuria ?

Ai vrea sa alegi asta , ACUM?

Exista mai multe instrumente care ajută la eliminarea tuturor gândurilor, sentimentelor, emoțiilor, proiecțiilor, etc pe care le-am colectat de-a lungul vietii , imprumutat sau cumparat din experientele de viata ale celorlalti.

Daca iti doresti sa schimbi ceva in viata ta, accesarea barelor de constiinta prin simpla atingere face ca aceasta schimbare sa se petreaca cu usurinta si intr-un mod placut.

Cum ma pot elibera de limitari si tipare vechi cu usurinta si bucurie ?

"Pe mine , personal, m-a ajutat sa SCHIMB atat de frumos si uimitor de simplu si rapid modul in care functionez in aceasta realitate. Am invatat sa implic Universul in ceea ce vreau sa creez si sa simt ca fac parte din infinitatea lui. " 

Invitata noastra este Florica Mihai:

Facilitator Bars Access Consciousness & Body Processes, terapeut Bowen, facilitator Raindrop& Vitaflex Technique, facilitator Chi Nei Tsang.

Mai multe despre ea puteti afla pe:

https://www.facebook.com/uleiuriesentialepure

http://terapiivindecare.ro/

http://vindecareaeintine.blogspot.ro/

Data: 5 mai 2015, de la 19.00 la 21.00

Locatia: Merci Charity Boutique, Strada Smardan numarul 13, etajul 1, deasupra French Bakery - BNR   

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.