In ultima vreme se tot discuta despre copii, parinti, metode moderne de educare și educație. Însă cum ar fi sa ne întoarcem putin la...simplitate...la acea legătura sau uniune minunata intre noi, parinti si copiii nostri? Daca vrei sa descoperi o perspectiva simpla însă cu rezultate minunate o data aplicată, te astept la Seara pozitivă de pe 13 februarie. 

Vom povesti despre ce inseamna conectare, când si cum apare ea, care sunt beneficiile conectării si ce anume aduce bun in relatia dintre noi, părinți și copiii noștri. De asemenea vom descoperi daca este posibil sa fim conectați fara a răsfața sau in momentele cand e nevoie sa impunem limite.

Sunt Roxana Maria Baciu, Educator parental, facilitator al Cercului Siguranței și te astept la o Seara pozitivă in care ne vom conecta...la provocarile parentingului modern.

Data: 13 februarie 2018 ora 18:00-20:00

Locatia:Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: