De mici am invatat sa fim de ajutor altor persoane, sa le facem pe plac pentru a obtine atentia, aprecierea si afectiunea pe care le dorim, insa am invatat mai putin despre cum sa fim bine noi insine in primul rand.

Cand noi suntem bine pe toate planurile (fizic, mental, emotional si spiritual), ceea ce oferim celorlalti vine dintr-un spatiu plin si bogat de resurse interioare.

Inainte de a-i ajuta pe altii, ajuta-te pe tine insuti/ insati!

Curajul, autenticitatea, spiritul de explorare si simtul umorului ne vor fi de ajutor in aceasta explorare.

In seara petrecuta impreuna, vom accesa aceste calitati precum si vom lucra cu tehnici care sa reinvete mintea sa ne punem pe primul loc intr-un mod ecologic si de respect si fata de ceiallti.

Aici vom gasi un spatiu in care suntem incurajati sa ne fim fideli noua insine, actionand pornind de la ceea ce este important pentru fiecare dintre noi in viata.

Ghidul vostru va fi Dana Costea. Ea a urmat variate cursuri de dezvoltare personala si formari inca din 2007. Stilul ei de lucru ca si coach si facilitator/ trainer este caracterizat de structura, caldura, sensibilitate si simt al umorului.

Mediul de lucru va fi unul interactiv, in care vei fi invitat/a sa impartasesti gandurile si ideile care iti apar ca urmare a exercitiilor efectuate si a conceptelor prezentate.

Cand: 23 Mai, ora 18.30-20.30

Unde: Galeria Ora0 Hive,  Str. Razboieni, nr. 23 

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ti intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Evenimentul se va incheia cu o tombola. 

Inscrieri: