O mare parte din viata noastra o petrecem la locul de munca: in medie, 10.400 zile la care se adauga 1400 ore de munca suplimentara. Job-ul este un instrument indispensabil pentru satisfacerea nevoilor si o buna parte din viata noastra este reprezentata de munca in cadrul unei companii. Insa capcana rutinei si lucrurile facute din inertie ne pot face sclavii propriilor decizii legate de viata profesionala.


Sa faci ceea ce iti place, inseamna sa te implici cu tot ce ai mai bun, sa simti ca timpul trece usor, sa fii eficient pentru tine si pentru ceilalti. Castigul finaciar poate deveni astfel rezultat si nu scop in sine si viata noastra poate deveni semnificativ mai buna din punct de vedere calitativ. Putem castiga echilibru intre viata personala si cea profesionala si putem sa ne simtim energizati si nu epuizati atunci cand mergem spre casa de la lucru.

Cum sa-mi gasesc locul intr-o piata concurentiala, unde cererea este mai mare decat oferta si cum sa fac ceea ce imi place? Te invit sa descoperi raspunsul alaturi de mine, asigurandu-te ca-ti voi impartasi informatiile si experientele pe care le-am acumulat ca si profesionist, dar si ca om!

"Find a job you love and you'll never work a day in your life." (Confucius)

Iulia Savutiu - Specialist Resurse Umane si Trainer IntegraHR, implicata cu seriozitate si entuziasm in tot ceea ce-mi propun sa realizez.

Crezul meu ca si om si psiholog: M-am străduit neîncetat să nu ridiculizez, să nu dispreţuiesc şi să nu deplâng acţiunile umane, ci să le înţeleg" (Spinoza).

Va astept cu drag! 

Data: 26 februarie 2013, ora 18:30-20:30.


Locatia: Biblioteca Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr.104, et.4.


La sfarsitul intalnirii, participantii sunt invitati sa lase o DONATIE, atat cat considera ca a valorat informatia pentru ei si in felul acesta contribuind la sustinerea activitatilor ASOCIATIEI SCHIMBARE POZITIVA.