"Ce iti doresti cu adevarat sa realizezi in aceasta viata?" este intrebarea pe care doresc sa ti-o adresez si la care va invit sa reflectam impreuna.

As dori sa va spun povestea mea despre cum mi-am descoperit proiectele de viata, despre obstacolele pe care le-am intampinat in realizarea lor si despre felul in care implinirea catorva dintre aceste proiecte m-au schimbat.

Construirea unei liste cu proiectele pe care doresti sa le realizezi in viata reprezinta o cale de a constientiza ce este important pentru tine, sa creezi momentum si sa gasesti sprijinul necesar sa-ti transformi proiectele din simple intentii in actiuni.

Sunt Dumitrita Vlad, psiholog in domeniul organizational, pasionata de cunoastere si de dezvoltarea potentialului din fiecare dintre noi si un discipol aflat la inceput de drum in cautarea intelepciunii.

Data: 22 SEPTEMBRIE 2015, ora 18:30-20:30
Locatia : Sediul Asociatiei Schimbare Pozitiva, str. Horea nr. 10 et. 1 Ap 9

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri, aici: