Life Coaching

Suntem alaturi de persoanele care au nevoie de un antrenor/coach pentru a-i ghida intr-un proces amplu al (re)descoperirii de sine, al dezvoltarii personale, al eliminarii gandurilor limitatoare, al blocajelor de tot felul in vederea adaptarii la o noua situatie, in vederea cresterii eficientei si atingerii obiectivelor.

Vom parcurge un drum impreuna pentru a-ti realiza dorintele. Nu e un proces usor pentru ca pe parcursul procesului trebuie sa renunti si la anumite beneficii pe care ti le aduce o anumita situatie din care vrei sa iesi dar rezultatele pot fi fenomenale.

Greselile sunt vazute ca un proces de invatare. Asadar INVETI DIN GRESELILE DIN TRECUT, ITI ASUMI RESPONSABILITATILE DIN PREZENT SI ITI CREEZI PROPRIUL VIITOR.

Calatorie interioara, accesarea resurselor pt a gestiona unele probleme, crearea unor relatii armonioase, invatarea unor strategii, stimularea creativitatii toate duc la implinirea obiectivelor/viselor.

Ai nevoie de un life coach, un antrenor care sa te ajute sa te descoperi pentru ca treci printr-o schimbare si iti este greu sa o gestionezi.

Ai nevoie de cineva care sa te ajute sa vezi viata dintr-o alta perspectiva, a ta e doar gri si e multa ceata.

Ai nevoie de cineva care sa te ajute sa te disciplinezi pentru ca simti ca iti irosesti timpul si energia.

Ai nevoie de coach care sa te ajute sa iti gestionezi emotiile pentru ca ai examene importante si nu stii cum sa faci acest lucru.

In functie de ce ai nevoie stabilim impreuna numarul de sedinte.

Sedintele sunt conduse de Delia Muresan - coach. Pot avea loc fata in fata (in Bucuresti si Cluj Napoca) sau online.

Despre activitatea mea gasiti mai multe informatii accesand site-ul: deliamuresan.ro

Pentru programari:

Iuliana Cîrlig: e-mail bucuresti@deliamuresan.ro, Telefon: 0723 589 994.