Lecţia despre mamă este o lecţie scrisă de copii pentru oamenii mari. Este lecţia pe care o primesc în mod constant de la copii mei. Este lecţia pe care probabil ai auzit-o deja....cândva, undeva. Este lecţia pe care probabil curând o vei învăţa sau reînvăţa. Este lecţia pe care vă invit să o mai ascultăm încă o dată şi încă o dată şi încă o dată...Este lecţia mea, poate vei regăsi şi frânturi din lecţia ta, însă nu e obligatoriu să fie aşa.

Sunt Puşa Câmpan, întru eternitate mama copiilor mei şi totodată eleva copiilor mei. Sunt multe alte roluri - fiică, soră, prietenă, pedagog, specialist, etc. - pe care le mai îmbrac sau dezbrac în existenţa mea, însă în seara aceasta vă invit să mă însoţiţi în expediţia mea de aducere aminte a tot ce a însemnat şi încă înseamnă experienţa maternităţii.

Data: 12 Mai 2015, ora 18.00-20.00

Locația: Casa de Cultură a Sindicatelor (Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu"), Sala Mică, Et. 1

 La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 

Înscrieri, aici: