Ideea aceste intalniri este de a discuta despre teorii simple dar practice ce au ca scop revenirea/reintoarcerea catre sine, catre propria identitate, catre adevaratu eu - acea parte ideala, sacra, sublima, libera de orice teama si plina de incredere. In toata aceasta poveste pe care o vom crea pe durata a doua ore exista si o parte frumoasa cu care sper sa plece fiecare participanta acasa: aceea ca nimic nu e mai frumos decat sa inveti sa te cunosti pe tine insati si sa traiesti iesind din umbra egoului.

Sunt Andrada Muscalu si sunt coordonatorul pe Brasov al Serilor Pozitive. Sunt pasionata de dezvoltare personala si spirituala si sunt trainer certificat PCM (Process Communication Model). Cred ca fiecare dintre noi este responsabil pentru viata noastra si pentru deciziile noastre, tocmai de aceea simt ca oamenii se pot schimba daca isi doresc cu adevarat acest lucru. Si mai stiu ca schimbarea incepe intotdeauna cu noi. 

Invitatul serii este Daniela Ciobotar și-a construit cariera dezvoltând abilități ce îi permit să identifice nuanțele dinamicii echipelor și provocările leadershipului. Este trainer si lucreaza ca expert în susținerea echipelor, rezolvarea conflictelor, coaching. Este mereu gata să provoace obiceiurile și așteptările clienților și să contureze limitele sănătoase, astfel încât adevăratul potențial al acestora să iasă la iveală, iar potentialul de business să fie atins.

Data: 27 septembrie 2016 ora 18.30-20.30

Locatia: Ceainaria Ceai et Caetera, Str. Latina, nr. 15 (consumatia nu este inclusă) 

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: