O seara  care va avea ca tema centrala IUBIREA.

In ce masura este ea prezenta in vietile noastre, cum ne conectam cu fluxul iubirii si cum o experimentam in relatiile pe care le avem.

O abordare specifica metodei Constelatiilor Familiale, metoda ce apartine lui Bert Hellinger.

Mai multe despre metoda Constelatiilor Familiale: http://optimizarepersonala.ro/constelatiile-familiale/ 

„Cand intelegem legile sistemice care permit iubirii sa se desfasoare, putem ajuta familii aflate in suferinta sau persoane sa gaseasca solutii. Este profund miscator sa observi clienti care abordeaza Ordinele Iubirii topindu-se spontan in iubire dulce si intima, chiar si dupa o viata intreaga de ura, furie si abuz." ( Extras din cartea Simetria ascunsa a iubirii - Bert Hellinger  )

Lakshmi Mihaela Barbus - Facilitator de Constelatii Familiale, Psihoterapeut in formare, Consilier autorizat de dezvoltare personala.

De peste7 ani exploreaza campul cunoasterii de sine studiind mai multe metode de vindecare si evolutie personala si spirituala - Reiki, Shamanism, Yoga, Q-gong, Ayurveda, meditatie s.a

www.optimizarepersonala.ro

https://www.facebook.com/Optimizarepersonala.ro

In prezent faciliteaza workshopuri de Constelatii Familiale si ofera ghidare prin sesiuni individuale celor ce vor sa urmeze procesul care va aduce o mare diferenta in bine pentru viata lor.

Data: 19 mai 2015, de la 19.00 la 21.00

Locatia: Merci Charity Boutique, Strada Smardan numarul 13, etajul 1, deasupra French Bakery - BNR   

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.