Traim intr-o perioada in care nu mai intelegem nimic din ce se intampla. Ce e valabil azi, nu mai e valabil maine.
Asteptam schimbarea si o privim ca pe ceva care trebuie sa vina din exterior.. si credem ca, daca asteptam, nu facem alegeri, ci viata se intampla sau "ne ia prin surprindere".
Insa noi alegem in fiecare secunda, chiar daca alegem sa NU alegem nimic.. asta se numeste tot o alegere.
In cadrul acestei seri pozitive va voi povesti "invataturile" pe care le-am primit de la Caroline Myss la workshopul la care am participat in Dublin.
E important sa intelegem ca cele mai importante momente de rascruce din viata noastra nu se afla in afara noastra ci in mintea noastra.
Caroline Myss spune: "Nu exista cea mai buna cale sau drumul cel bun, exista doar drumul inimii si atat.
Alegerile in viata se impart doar in doua categorii: una iti imbogateste inima, cealalta ti-o distruge."

Cum faci alegerile in viata ta? Cum stii sa alegi drumul inimii?
Acestea sunt doar cateva intrebari la care iti voi raspunde.

Va astept cu drag!

 Delia Muresan

Am deosebita onoare de a avea o misiune specială în această viață: aceea de a fi ghidul oamenilor spre sufletul lor. Zilnic învăț de la fiecare persoană cu care interacționez.

Am fondat Asociația Schimbare Pozitivă în 2011, pentru că eu cred ca suntem unici, minunați, suntem toți speciali și toți, fără excepție, avem aceeași șansă la fericire, doar drumul este diferit pentru fiecare. Asociația creează cadrul de împărtășire, înveți din experiențele celorlalți și prinzi aripi.

Printre proiectele noastre se numără Serile Pozitive, care au loc în acest moment la Cluj, Satu Mare, Iași și București, unde arătăm că „se poate" prin invitații care vin să împărtășească din reușita lor.
Un alt proiect care îmi umple sufletul de bucurie este chiar acesta: „Sărbatorește-ti Viața", unde oameni minunați prind curaj să mearga pe calea aleasă de sufletul lor.

De asemenea am pornit curajos pe un drum minunat, cel al îngerilor. Sunt terapeut în terapia cu îngeri, certificată de Charles Virtue, fac inițieri în aceasta terapie care este ca un balsam pentru sufletele oamenilor.

Data: 7 Aprilie 2015, ora 18:30-20:30

Locatia: Biblioteca Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr.104, et.7

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 
Înscrieri aici: