Martie -luna femeii, luna frumuseţii. Sărbătorim la început de primăvara FEMEIA, în toate ipostazele ei: soţie, mamă, prietenă, iubită, fiică.

Nu-i aşa că sună a slogan publicitar? Este că aceste cuvinte par, uneori, că şi-au pierdut consistenţa? Simple vorbe... golite de sens în iureşul vieţii cotidiene... alăturate mecanic unor buchete de flori sau cutii de bomboane.

Mă întreb şi vă întreb, în aceste zile în care cuvintele "femeie" şi "feminitate" sunt mai prezente pe buzele noastre ca în orice altă periodă a anului, ce mai înseamnă A FI FEMEIE?

Sunt Dana Chiorescu, psiholog - psihoterapeut de orientare experientiala si va invit sa deschidem Serile Pozitive cu un subiect sensibil si frumos deopotriva: FEMINITATEA. Ce mai trezeşte in noi acest cuvânt? Ce defineşte o femeie, în esenţă? Sa privim de-a lungul veacurilor si sa vedem cum a evoluat femeia  si care este rolul si locul ei astazi, in cuplul modern.

Data: 14 martie 2017 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Premiul la tombola este oferit de Cristina Creations si consta in medalioane pictate manual.

Consumatia NU este inclusa!