Într-o societate în care raționalitatea este supraevaluată, iar controlul emoțional este adesea confundat cu aplatizarea afectivă, rolul iubirii pare a fi desuet. Ce valoare au sentimentele în acest moment?

Tema întâlnirii va genera răspunsuri, dar și multe întrebări, care vor conduce la noi definiri a valorilor sufletesti despre care vechile religii, filosofii si poeții au scris de mii de ani.

Cerasela Libeg, invitata acestei seri, este psiholog clinician și psihoterapeut, membră a Colegiului Psihologilor din România. ​Semnatară a peste o suta de articole cu tema psihologica, autoare a cărților "Supervizorul Măștilor" și "Evadarea din Timp", sustine prelegeri la evenimente culturale si medicale. Are apariții la emisiuni de radio și televiziune, fiind so realizatoare a emisiunii TV "Psihologie și Viață", la postul CLUJ-AM

Data: 20 decembrie 2016, ora 18:00 - 20:00

Locația: Cafeneaua La Papion, Piata 1 Decembrie 1918, nr. 1

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: