In vietile noastre de zi cu zi, suntem foarte predispusi la a-i face pe ceilalti vinovati de suferintele noastre. Alegem, de cele mai multe ori, sa judecam in loc sa acceptam si sa iertam. Alegem sa ne razvratim si sa avem resentimente, dar nu stim ca aceasta abordare ne inchide inima si ne indeparteaza unii de ceilalti.

A venit momentul sa descoperim si o alta cale: o cale a iubirii, a iertarii si a armoniei. O cale care ne aduce impreuna in loc sa ne desparta. Reintoarcerea la iubire ne va aduce eliberare, bucurie si armonie in suflet. Ne va ajuta sa ne vindecam de judecatile si de resentimentele ce ne-au inchis inima pentru prea multa vreme si ne va deschide drumul spre mai multa toleranta, blandete si intelegere spirituala pentru care toate se petrec in viata noastra. Orice experienta, indiferent de natura ei, vine impreuna cu o lectie si cu o binecuvantare.
Cu cat inima noastra va fi mai deschisa si cu cat vom alege mai des si mai constient calea iubirii, cu atat mai usor binecuvantarile vietii ni se vor face cunoscute.

Despre Tania Tita:

Tania Tita isi dedica intreaga sa activitate promovarii iubirii si a armoniei intre semeni. Prin conferintele si programele desfasurate, Tania este alaturi cu inima deschisa de persoanele ce au pornit intr-o calatorie de redescoperire de Sine. Ea ne invita sa privim in interiorul nostru si sa ne traim viata pe calea inimii: prin iertare, acceptare, iubire si deschidere. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul personal: www.taniatita.info

Cand:  29 octombrie, intre orele 19-21. 

Unde:  Cafeneaua Schengen, Calea Victoriei nr 21-23 

Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Insa, nu lasa banii sa te impiedice sa vii la aceste seri. Seteaza-ti intentia si toate se vor aranja pentru tine.