"SUNTEM SPAȚIUL ÎN CARE TRĂIM!"

Când te întorci acasă după o zi de muncă, vrei să îți găsești căminul curat, aranjat, să nu mai fie nevoie să faci nimic altceva decât să te odihnești și să te bucuri de liniște.

O casă organizată, ca în reviste, în care fiecare lucru este la locul lui, în stare perfectă de funcționare, mereu curat și aranjat. O oază de fericire numai a ta, cu obiecte pe care le iubești și o atmosferă calmă și primitoare.

Acestea sunt REZULTATELE FIREȘTI ALE SIMPLIFICĂRII și deschiderii față de un STIL DE VIAȚĂ CU VALENȚE MINIMALISTE.

În orice etapă a vieții tale te afli acum, această sesiune a "Serilor Pozitive" este pentru tine!

Fie că locuiești împreună cu părinții, stai la cămin, ai un bebe mic, stai în chirie, ai doi copii sau patru nepoți frumoși, principiile simplificării și ale organizării eficiente îți vor schimba radical și pentru totdeauna felul în care te raportezi la casa ta.

În această sesiune a "Serilor pozitive", vom face curățenie și vom organiza primul spațiu din casa ta: BUCĂTĂRIA.

Vino pregătit/ă pentru multe notițe, schițe și informații practice, fiindcă vei avea parte de 2 ore pline.

Vom învăța împreună cum să creăm un spațiu care să necesite minimum de întreținere, un spațiu funcțional și estetic. Iată cum:

1. Analiza ATAȘAMENTULUI FAȚĂ DE OBIECTE și managementul acestuia

2. DECLUTTERING - Tehnici de eliminare a excesului de obiecte

3. PRINCIPIILE SIMPLIFICĂRII aplicate în bucătărie

4. REGULI DE ORGANIZARE pentru orice tip de bucătărie și ajustări speciale pentru particularitățile spațiului tău

5. SOLUȚII DE DEPOZITARE - Exploatarea la maxim a spațiului disponibil și depozitare creativă

6. TEORIA "SPAȚIULUI ALB" și ESTETICĂ MINIMALISTĂ

7. ECONOMISIRE în bucătărie

Sunt MĂDĂLINA PREDA și voi fi onorată să te introduc în teoria și practica Simplificării și a Minimalismului, două domenii mai puțin cunoscute în România.

Sunt om de televiziune, PR and Communications specialist, pasionată de organizare, sistematizare și planificare, dar mai înainte de orice, sunt mamă de trei, manager al familiei mele și CEO al unui stil de viață mai simplu și mai bun. Pentru toți!

Pregătește-te pentru 2 ore asezonate cu exemple clare, exerciții practice și demonstrații, plus două surprize simpatice și utile.

Alături de mine va fi și Daiana Rădulescu - invitată specială la acest eveniment! 

Bonus pentru tine: la finalul prezentării, vei primi un voucher pentru 60 minute de consultanță gratuită la tine acasă, timp în care vom lucra împreună aplicat în bucătăria ta.

Data: 9 Aprilie 2019, ora 19:00 - 21:00

Locație: Ok Center, Strada Traian, Nr. 1, Sala T1

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sala, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine!

Inscrieri