Cei mai multi dintre noi la un moment dat ne-am pus in gand sau cu voce tare urmatoarele întrebari: Cine sunt eu? Ce trebuie sa fac cu viata mea? Care este scopul meu in aceasta viata? Se pare ca din ce in ce mai multi oameni sunt in cautarea nesfarsita a "ceva" care sa-i implineasca și sa-i faca fericiți indiferent  ca vorbim despre cariera perfecta, locuinta perfecta sau relatia perfecta.

Human Design este un instrument nou de autocunoastere,  care difera fundamental de orice altceva care exista in lume in acest moment, sistemul este o sinteza a științei moderne (Biochimie, Genetica, Fizica cuantica si Astronomie) si a intelepciunii stravechi (I-Ching, Astrologie, Kaballah si sistemului Hindus al chakrelor). Acesta nu este construit pe credinte sau religii, ci este un sistem logic, empiric care va ofera posibilitatea de a experimenta mecanismul sau și de a va convinge voi insiva daca este valabil pentru voi.

Human Design nu este o garantie pentru fericire sau împlinirea tuturor dorintelor, nici nu va elimina provocarile sau durerea unei vieti normale dar am vazut ca poate schimba vieți. Pe a mea a schimbat-o deja așa ca intentionez sa o schimb si pe a voastra prezentandu-va acest instrument.

Daca v-am starnit curiozitatea va invit sa descifram impreuna codurile care ne conduc spre o adevarata descoperire de sine. Va invit sa calatorim împreuna pe drumul spre implinire.

Numele meu este Ana-Maria Paveluc sunt psiholog, psihoterapeut, psihopedagog si analist Human Design și vă invit cu drag să-mi fiți alături la prima Seară Pozitivă din acest an!

Data: 15 ianuarie 2019, ora 18:00-20:00

Locația: Alchemy Hub, Str. Rosiorilor nr.4

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: