O dată cu atmosfera de basm creată de sărbătorile de iarnă, se apropie și sfârșitul de an 2013. Petrecem ultimele zile din an în forfotă, agitație, neliniște, griji de tot felul! Toate sunt importante: curățenia casei, bucatele, cadourile, urările, însă cel mai important este sufletul nostru și hrana pe care o primește în aceste zile și mereu.

Sunt Delia Danea - psiholog & trainer (http://viata-un-dar.ro/), coordonez proiectul Seri Pozitive Satu Mare și te invit cu drag la ultima Seară Pozitivă a anului 2013. Îmi propun să-ți dezvălui câteva din instrumentele pe care eu le folosesc la sfârșit de an pentru a-mi hrăni sufletul, a-l "curăța" și pregăti pentru anul ce urmează. Cum a fost pentru tine anul 2013? Care sunt conștientizările cele mai importante care te-au adus aproape de sufletul tău? Ce iți dorești pentru anul 2014? Acestea sunt câteva din întrebările la care vom găsi răspunsuri împreună și mai mult ,vom seta intenții pentru noul an, ne vom bucura, ne vom umple inimile de iubire și intenții pozitive.

Atmosfera întregii seri va fi presărată cu colinde și cântece de iarna interpretate cu drag pentru voi de Monica Ivan. Despre Monica vorbesc de la sine versurile pe care le scrie și cântecele pe care le interpretează, însă în rândurile de mai jos găsiți o părticică din sufletul ei.  "Sunt un om simplu ca și tine, mă trezesc dimineața devreme, îmi beau cafeaua și merg la servici dar, nu despre asta vreau să vă povestesc ci despre una din pasiunile mele - îmi plac cântecele de iarnă și mai ales colindele. Când spui decembrie spui sărbători de iarnă, cozonaci, cadouri și Crăciun. Te-ai întrebat vreodată ce anume creează, animează și susține magia sărbătorilor de iarnă? Magia Sărbătorilor de Iarnă există datorită visătorilor ca mine, ca tine, care cred în iubire, în oameni de zăpadă, în zâne și în dăruirea unui zâmbet pur și simplu. Dacă știi ce înseamnă nașterea unui copil, știi ce înseamnă renașterea frumuseții tale interioare, știi ce înseamnă să ramai dezarmat de toate grijile și fericit că s-a revărsat lumina asupra ta! Dincolo de toate podoabele cu care încercăm să înfrumusețam exteriorul și ne zbatem uneori prea mult să-i dăm strălucire, eu cred că e mult mai important să iți amintești că tu ești strălucitor și, e mult mai important sentimentul acela care te cheamă acasă  - acolo în inima ta unde știi că ești mereu iertat, acceptat, iubit și inteles!" (Monica Ivan)

Data: 10 Decembrie 2013 orele 18.00 - 20.30

Locaţia: Sediul Asociației Consult Scolari, Str. Aurel Vlaicu, Nr. 151.

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 

Înscrieri aici: