Ce este inteligenta emotionala?

Putem sa fim persoane cu un QI ridicat, sa fim functionali in ceea ce inseamna target-uri la job, dar emotional sa fim incapabili sa gestionam corect situatii de viata sociala (relatii cu prietenii, cu colegii, cu sefii) sau in ceea ce inseamna viata personala (familia, partenerul de cuplu, proprii copii). Care este impactul unei inteligente emotionale scazute - vom afla in prima parte a intalnirii.

Atunci cand avem o inteligenta emotionala dezvoltata, intelegem si gestionam corect proprile emotii, dar si emotiile celorlalti, ceea ce duce la o calitate mai buna a vietii  dar si la relatii cu un grad ridicat de functionalitate cu toate persoanele din jur. In a doua parte a intalnirii vom invata cum sa ne dezvoltam inteligenta emotionala.

Exista studii care sustin ca inteligenta emotionala este de doua ori mai importanta decat abilitatile tehnice sau intelectuale. Merita sa vorbim despre asta ? As spune ca da !

Cine sunt eu ?

Sunt Fabian Carmen, psiholog clinician si psihoterapeut integrativ autonom, absolventa a Facultatii de psihologie Vasile Goldis, cu master in Psihologie clinica si psihoterapie, cu formare postuniversitara la Institutul roman de Psihoterapie Integrativa, acreditata de catre Colegiul Psihologilor din Romania,  cu practica in cabinetul individual de psihologie, cu experianta ca moderator al unui grup de suport pentru paciente cu cancer de san, cu o serie de workshopuri  sustinute in diferite institutii. MA gasiti pe facebook aici: https://www.facebook.com/fabian.carmen.3

Data: 28 februarie 2017, ora 18:00 - 20:00

Locația: Seminarul Teologic Liceal „Sfântul Iosif Mărturisitorul" Baia Mare, str. Progresului nr. 43

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: