....Prin reîntoarcerea la natural. Atunci descoperi modul prin care poţi  fi direct şi firesc oriunde, oricând  (în conversaţii, la examene sau la un interviu ) .

 Va fi o Seara Pozitiva in care vom povesti despre inteligenta emotionala in contextul actual in care stresul este un subiect la ordinea zilei...

Stresul se exprimă şi la nivel biologic, somatic, fiind determinat de de aspecte dobândite sau învăţate în contextul istoriei personale. Cu alte cuvinte, reacţia la stres este mai mult sau mai puţin intensă, în funcţie de atitudinea individului faţă de situaţiile cu care se confruntă, precum şi strategiile pe care şi le-a dezvoltat pentru a reinterpreta/reîncadra evenimentele trăite, astfel încât să diminueze impactul factorilor stresori, găsind soluţii de rezolvare şi nu adoptând un comportament evitant sau atitudini de autovictimizare.

Este cunoscut faptul că experienţele emoţionale dureroase au un impact negativ stresant dacă nu sunt urmate de împărtăşirea acestora persoanelor foarte apropiate (proces de comunicare socială a emoţiilor).

Asadar, vom vorbi despre:

- Cum, prin inteligenţă emoţională, intelegem ca atitudinea faţă de stres este foarte importantă;

- Relaţia dintre stres, emoţii comunicate şi emoţii refulate;

- Relaţia dintre imaginea de sine, stima de sine şi rezistenţa la stres;

- Care sunt beneficiile educatiei emotionale si managementul stresului

Sunt Gabriel Nedelcu, Life&Executive  Coach - Noble Manhatan, Consultant în dezvoltare personală si astept cu bucurie sa ne intalnim.

Data: 24 octombrie 2017 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: