Cum ar fi pentru tine dacă ai câştiga claritate în 2 ore despre cum ţi-ai creat convingeri limitative sau blocaje perceptuale în sistem şi apoi te-ai elibera permanent de acestea?

Eşti încurajat să ridici mingea la fileu. Îmi doresc să îţi exprimi bănuielile sau situaţiile de viaţă cu care te confrunţi în acest moment cu scopul eliberării lor. Ceilalţi vor beneficia de experienţa ta şi de curăţările orchestrate în timpul întâlnirii.

Dragă prieten, indiferent că eşti freelancer, antreprenor sau eşti pasionat de dezvoltarea umană,  eşti responsabil pentru propria creaţie.

Legile Universale nu au favoriţi şi funcţionează indiferent de motive, sărbători legale sau oportunităţi.

Gândurile tale contează nespus de mult precum ceea ce spui sau faci şi sunt la fel de fizice precum ecranul care se află în faţa ta. Precum un computer vechi şi "de-de mult", se pare că am căpătat aceste programe care îngreunează funcţionarea optimă a noastră.

În cele 2 ore, vei descoperi cum poţi reprograma din subconştient orice gând limitativ, orice program de auto-sabotare şi cum să îl întorci în favoarea ta cu usurinţă.

Prin curăţarea energetică a acestora, poţi descoperi că viaţa ta va curge mai uşor în toate zonele vieţii tale: finanţe, sănătate, relaţii şi spiritualitate.

Aceasta nu va fi o întâlnire obişnuită pentru că sunt tentat să îţi livrez tot ce am mai bun şi mă aştept să fie o energie extraordinară în grup. Aşa că uite ce am pregătit pentru tine:

  • cum ADN-ul tău controlează ce fel de oameni şi oportunităţi atragi în viaţa ta 

  • cum să biruieşti orice frică, convingere limitativă şi orice MOTIV pentru care nu trăiesti pacea interioară 

  • cum să nu mai creezi blocaje în sistem şi să te aliniezi cu misiunea sufletului tău pe Pământ. 

  • cum să îţi întăreşti relaţia cu Sinele tău şi să creezi raport cu ceilalţi

  • cum să recunoşti capcanele dezvoltării personale şi să trăieşti la potenţialul tău cel mai înalt

Te invit să descoperi cum să îţi accelerezi orice proces dezvolţi în viaţa ta acum şi să devii propriul tău maestru. În plus, dacă avem destul timp, te voi învăţa cum să îţi monitorizezi propria energie din corp şi să primeşti răspunsuri de la Sinele Înalt.

Cătălin Tomescu este fondatorul Ascended Society. În 2010 a înţeles nivelul de măiestrie de Sine şi impecabilitate demonstrat la care ne putem adapta după ce s-a conectat cu Toby Alexander, autoritatea activării ADN în lume alături de Ivonne, soţia sa. Misiunea sa a început atunci când i-a cunoscut pe cei doi maestri şi a investit în primul training destinat trezirii misiunii indigo-ilor pe Pamant. (adesea numiţii copii indigo)

În prezent realizează sesiuni exclusive de curăţări specifice, activări şi mentoring, cu impact profund în viaţa şi evoluţia oamenilor care DECID să îşi ducă viaţa la următorul nivel, dincolo de limitele imaginaţiei.

Cătălin Tomescu susţine prezentări educaţionale şi demonstrative de dezvoltare spirituală pentru a ajuta oameni dedicaţi, în special antreprenori, lideri sau învăţători să elibereze energii discordante din viaţa lor şi să experimenteze evoluţia accelerată. Poţi afla mai multe despre Cătălin pe:  www.activareadn.ro

Data: 22 septembrie 2015, de la 19.00 la 21.00

Locatia:  SanThe Fitoceainarie, str. Lipscani  nr. 104

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri, aici: