„Întâlnirea în oglindă"                                               

"Dacă sensul vieții noastre este bucuria, cum explicăm faptul că pierdem oameni dragi din cauza unor boli sau a unor viruși sau că suntem în mijlocul războiului? Dacă ar fi evident că noi ne creăm pe noi și propria noastră realitate atunci înseamnă că o putem modifica. Realitatea prezentată în fața noastră e construită de gânduri ca o reflecție a unei oglinzi de 360 de grade. Simțurile noastre percep reflecția și o traduc în experiența fizică. Oglinda este fără judecată exact ca cea din baie sau dormitor. Când suntem mici știm să ne creăm propria realitate în funcție de ce alegem să păstram în atenție. Este ușor pentru un copil să ignore, dar cu cât înaintăm în vârstă devenim tot mai concentrați la persoane și situații care pot să nu servească scopului nostru final. Odată ce ne mutăm atenția pe ele, începem să le aducem mai pregnant în realitatea noastră și ele se manifestă. În curând ne simțim ca niște victime.

Oglinda îți va arata că tu ești o extensie a sinelui tău care e conectat la Sursă, de aceea nu putem spune că există ceva mai puternic decât tine. Daca oglinda recunoaște partea divină din tine, de ce ar interveni chiar și în experiența unui nou născut? "

Sunt Larisa Godîncă am studiat psihologia și ca orice învățător, am și eu un punct forte: acesta este lucrul cu umbrele, acea parte din minte pe care preferăm să o ignorăm. Am ales să vin în fața dumneavoastră pentru a ne reîntâlni, reconecta și activa unele paternuri de gândire și stări de conștiință.

Data: 17 Septembrie ora 18 - 20

Locaţia: Sediul Asociației Consult Scolari, Str. Aurel Vlaicu, Nr. 151.

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.