Cum ar fi sa stii ca tot ce ai nevoie pentru a fi parinte este deja in tine?

Cum ar fi sa stii ca tu deja esti parintele pe care copiii tai si-l doresc, si asta, doar fiind TU?

Hai la o seara de ACCESS Parenting! Si daca alegi sa vii si setezi intentia cu bucurie, poate primesti si o sedinta de Access Bars!

Parentajul in zilele noastre a capatat asa o mare amploare, incat, peste tot gasesti sfaturi despre cum ar fi mai potrivit si mai bine sa-ti cresti copii...Cautam, iata, mereu raspunsuri in afara noastra, cand, ce sa vezi, nimeni, cu exceptia noastra nu stie mai bine cum sa ne crestem si educam proprii copii.

Foarte adevarat ca "noii copii" vin cu provocari noi si inedite carora ne e greu uneori sa facem fata pentru ca pur si simplu nu stim cum sa procedam astfel incat sa fie bine. La fel de adevarat este faptul ca, acesti minunati copii tare ne mai apasa butoanele dureroase, de parca au un radar special care le detecteaza!

Insa...CE si CUM e bine? Cine defineste acest "BINE"? Cum ar fi sa traiesti in afara acestor definitii?

Cum ar fi sa stii ca esti parintele de care copilul tau are nevoie? Cum ar fi sa stii ca nu e nevoie sa fii perfect si ca aceasta perfectiune adduce sine foarta multa judecata si condamnare de sine?

Sunt Roxana Maria Baciu. Educator Parental si Consilier de Dezvoltare personala si te astept la o seara pozitiva altfel, in care mi-am propus iti ofer cateva instrumente foaarte simple care sa te ajute in momentele cand simti ca nu mai poti ca parinte sau...ca adult.

Data: 4 decembrie 2018 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: