"Iata-ne ajunsi la intalnirea cu numarul 5, nu ca ne dorim sa ne asezam trofeele pe perete, insa mi se pare mie sau Serile pozitive devin din ce in ce mai frumoase. Oamenii care vin se schimba de fiecare data, insa, parca sunt atrasi ca de un magnet nevazut, exact persoanele potrivite, de fiecare tema, in acelasi fel cum fluturii de noapte sunt inexorabil atrasi de acel bec ce lumineaza intunericul. Ne bucuram ca sufletul vorbeste sufletului si ca in aceasta recunoastere extraordinara se nasc niste clipe cu adevarat unice pentru toti cei prezenti. Nu stiu cum a fost pentru voi, pot intui dupa zambetele, imbatisarile si strangerile de mana de la final ca a fost cel putin la fel de frumos si pentru voi, cum a fost si pentru noi.

Asociatia Schimbare Pozitiva, mesagerul initial al acestui mesaj de iubire, al impartasirii si al ajutorului este mai bogata cu ajutorul vostru, prin prezenta la evenimente, iar noi, cei de la Harmony Group nu putem decat sa ne bucuram ca suntem ambasadori ai acestei energii pozitive pe care cu inima deschisa incercam sa o re-amintim tutror celor pe care ii intalnim. Si daca intalnirea de data trecuta a fost cu mine si cu "Iubirea de sine", de data aceasta avem invitata o prietena buna, Liliana Stanciu, pe care o sa o indragiti din prima secunda in care o sa o vedeti si o sa o auziti vorbind. Nu vreau sa va dezvalui prea multe despre ea, insa va las aici cartea ei de vizita (site-ul personal) ca sa stiti cu cine veti sta la masa din care se infrupta sufletul vostru:
http://eliberareemotionala.ro/despre-mine/

 

Tema serii: Inlocuirea convingerilor limitative, cu ajutorul tehnicilor energetice

Prezentarea este o descriere a modului in care putem folosi Tehnicile de Eliberare Emotionala, pentru a dizolva atasamentele negative,
distructive sau a inlocui convingerile limitative care ne cauzeaza probleme, cu programe mentale pozitive si credinte de putere. In acelasi timp inlocuirea lor cu un set de credinte benefice si pozitive, prin aceleasi tehnici.

De cele mai multe ori, rational putem sa intelegem unele situatii din viata, insa emotiile noastre sa ne impiedice sa avem o atitudine
echilibrata si frumoasa vis-a-vis de situatiile de viata in care suntem pusi. Credintele limitative sunt intr-adevar nascute din niste situatii de viata in care nu am stiut cu adevarat sa privim darurile pe care viata ni le face si am interpretat, incarcandu-ne emotional si creionand ceva ce avea sa devina un program distructiv in interiorul nostru: CREDINTA LIMITATIVA.

Continut:

- Localizarea convingerilor limitative

- Intrebari pentru aflarea acestora

- Lucrul energetic asupra convingerilor limitative (protocol in 9 pasi)

Sustinere - la finalul prezentarii, se pune la dispozitie descrierea protocolului, in forma printata

Evenimentul va avea loc in data de 25.06.2013 de la ora 19:00 la Bistroul Aristocats, unde vom petrece impreuna doua ore cu sufletul deschis catre ceea ce ne va aduce fiecaruia re-intalnirea noastra.

Prezenta la eveniment nu este conditionata de niciun cost insa daca simtiti ca seara v-a adus ceva pozitiv in viata sunteti liberi sa donati atat cat simtiti!

Puteti de asemenea sa donati pentru acoperirea costului salii sau pentru acoperirea costurilor de organizare. Va multumim si va asteptam cu drag! Inscrierile se fac completand formularul online de mai jos.

Multumim, lumina pe carare!
Razvan