Starea noastră naturală este să fim împliniți, fericiți, sănătoși și bogați. Și, în loc să beneficiem din plin de aceasta, noi ne autosabotăm, ne criticăm pentru greșelile noastre, nu avem încredere în noi înșine, în capacitățile noastre naturale de ființe creatoare.

Tu când te-ai felicitat ultima dată pentru ceva ce ai îndeplinit? Fie chiar și pentru o sarcină mică, în gospodărie. Când ai făcut ultima dată un lucru care îți dă o stare de fericire, independent de prezența altcuiva? Câte astfel de lucruri, mai mărunte sau mai importante, realizezi în fiecare zi? Am fost educați să ne criticăm, să vedem mai degrabă lucrurile greșite pe care le facem. Îți amintești cum ni se corectau la scoală caietele cu teme? Cu pixul roșu erau încercuite greșelile și eram evaluați în funcție de ele, nu în funcție de ce făcuserăm bine. Și, pe măsură ce am devenit adulți, am perseverat în această stare de a vedea doar greșelile din viața noastră. Așa se face că nu ne iubim, nu ne acceptăm și considerăm că nu merităm prosperitate. Dar ne așteptăm ca alții să o facă pentru noi...

Sunt Anca Costache, mi-am început cariera în domeniul construcțiilor imobiliare. După 20 de ani de activitate, dintre care 10 ani de performanta în domeniul evaluărilor imobiliare, am decis să pornesc pe un alt drum. Acest drum a început cu mine și cu redescoperirea mea. Și în această călătorie mi-am dat seama că adevărata mea misiune este aceea de a-i ajuta pe cei din jurul meu să-și depășească limitele și blocajele auto-impuse, întocmai cum am reușit și eu să le depășesc. În cadrul ședințelor de coaching utilizez o serie de tehnici, recunoscute la nivel International, printre care: EFT și Matrix Reimprinting, PSHYCH-K, Thetahealing, NLP. La baza pregătirii mele au stat multiple cursuri și certificări, printre care: EFT & Matrix Reimprinting Academy (EFTMRA), Kutschera-Resonanz Coach by Institut Kutschera, PSYCH-K Advanced Integration. 

Dacă îți dorești să depășești aceste bariere și să descoperi că încrederea în propriile forțe se învață și se consolidează zi de zi prin eforturi susținute, te invit alături de mine la o întâlnire de suflet în cadrul Serilor Pozitive.

Data: 24 aprilie 2018, ora 19:00-21:00

Locatia: Centrul inspirational ART 36, Strada Popa Rusu 16A, etajul 2.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine. 

Inscrieri: