Anca Alina Ionescu isi foloseste experienta acumulata de mai bine de 26 de ani pentru a inspira si ghida pe cei care isi doresc sa isi creasca nivelul de energie, vitalitatea si sa-si rezolve problemele de sanatate intr-un mod holistic. Anca Alina este coach pentru viata sanatoasa si terapeut holistic certificat de American Board of NLP si Timeline Therapy, absolvent de Master la Tufts University, SUA, precum si fondatoarea Programului Holistic pentru Sanatate Tanar si Sanatos si a targului de produse 100% naturale Healthy Planet Expo.

Ea sustine zeci de seminarii/cursuri despre stilul de viata sanatos si ateliere de Nutritie Terapeutica in intreaga tara, inclusiv la companii ca Intel, Honeywell, Hella Romania, Grupul Hotelurilor Accor (Pullman, Novotel, Mercure etc), Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis etc.

Ce o diferentiaza pe Anca de alti specialisti este ca ea aplica in viata ei si a simtit eficienta tuturor alimentelor, metodelor si tehnicilor pe care le recomanda si ofera garantie ca ceea ce va recomanda functioneaza 100%.

Mai multe detalii despre activitatea Ancăi Alina Ionescu, găsiți aici: https://www.facebook.com/TanarSiSanatos.ro/http://tanarsisanatos.ro/site/

Acest workshop este pentru tine, daca:

1) Nu ai energie pentru toate lucrurile pe care vrei sa le faci, esti tot timpul obosit? La seminar vei afla care sunt alimentele care te incarca cu energie pe termen lung si cum sa le consumi.
2) Vrei sa te simti plin de energie si vitalitate, chiar si dupa masa de pranz? Iti voi spune secretul pentru ca masa de pranz sa iti aduca energie si nu somnolenta.

3) Vrei sa ai energie si claritate mentala fara stimulente (cafea, ceai etc)? La seminar vei afla de ce ceea ce mananci acum te stoarce de energie si ce poti face pentru a remedia situatia.
4) Ai dureri si simptome neplacute si nu stii cum sa le rezolvi? Vei invata ce are nevoie corpul tau pentru a fi sanatos.

5) Stii ce e nevoie sa faci pentru a avea o alimentatie sanatoasa insa nu reusesti sa aplici in viata ta? La seminar vei afla cea mai usoara si eficienta metoda ca sa poti implementa in viata ta un stil de viata sanatos pe care sa il poti mentine pe termen lung.

6) Mananci sanatos dar tot te simti fara energie si/sau ai probleme de sanatate? Vei afla ce este si mai important decat a manca sanatos.

7) Vrei sa afli solutii testate, fara diete drastice si care functioneaza garantat? La seminar voi prezenta exemple care demonstreaza ca solutiile pe care ti le prezint functioneaza cu succes.

Data: 21 Mai 2019, ora 19:00 - 21:00

Locație: Ok Center, Strada Traian, Nr. 1, Sala T1

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentarii, participanții sunt invitați sa lase o DONATIE. Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Seteaza-ti intentia sa fii alaturi de noi si toate se vor aranja pentru tine!

Înscrieri: