CINE SUNT?

Diana Vieru - creatoarea primei comunități de feminitate&lifestyle din Moldova, Rosesociety. Sunt o feministă convinsă și  membră activă a generației « relocalizare »a celor care au vieți profesionale și personale în locuri aflate la minimum 200 de kilometri depărtare. Cea mai mare parte a activității profesionale mi-o desfășor în București (cu multe deplasări în Vestul țării și al Europei) și familia în Estul României, la Bacău.

Cred în potențialul prea puțin exploatat al provinciei, în pofta de lifestyle rafinat a celor care nu locuiesc în București și tocmai din acest motiv am înființat RoseSociety, prima societate-ladyship din Bacău. „Roses este comunitatea fetelor din Bacău splendide, elegante, pline de șarm, pasionate de un stil de viață milenist, fără a pierde nimic din bucuria simplă a valorilor feminității și gingășiei firești."

Dragele mele #BacauLadies, am ales să abordez tema generațională pentru că eu cred cu tărie ca avem multe de învățat și de aflat de la bunicile&mamele&prietenele noastre, cele care au construit o istorie a feminității locale. Împreuna putem fi o forță de neclintit, pentru că valorile se transmit și se moștenesc. Chiar dacă ai 20ani sau 50+ sunt convinsă că ai o poveste spectaculoasă și multe de împărtășit. Vino să descoperim împreună micile secrete care ne duc spre o viață mai bună, spre succes. O întâlnire cât pentru o viață!

Ne vedem curând, întodeauna cu drag și poftă pentru mai bun,

Diana

CÂND? Marți, 23 octombrie, ora 18:00-20:00

UNDE? The Mansion Bacău, str. Vasile Alecsandri, nr.8, Bacău.

Consumația recomandată este de 15 ron/persoană și nu este inclusă în eveniment .

Inscrieri: