1 MARTIE sincronizat cu Serile pozitive. Sincronicitatea este unul din termenii fundamentali in observatiile si studiile celebrului psiholog  C. G. Jung, care a dat o deosebita atentie arhetipurilor feminine.  Tinand cont de aceasta sincronicitate vom scoate in lumina aspecte demne de reamintit si cunoscut.

Ne vom intalni cu femeia si cu aspectul feminin in multe zone din viata noastra. Unul dintre aspectele exotice ale serii de 1 martie va consta intr o calatorie prin trecut (si viitor) folosindu ne de regresia hipnotica (si progresie) pentru a lumina si mai mult in prezent.

Despre puterea gandului se vorbeste si continua a se scrie. Noi vom aborda acest aspect din perspective unei inteligente emotionale si spirituale observand indisolubila relatie dintre sexe chiar si la nivelul intimitatii gandurilor. Pe 1 martie vom parcurge impreuna o zona din intimitatea gandului, amintindu-ne sau afland in ce consta puterea acestuia.

Vom evidentia importanta si utilitatea emotiilor si sentimentelor noastre intr un joc interactiv, principii ale feminitatii si masculinitatii, observand  importanta lor in viata noastra. 

O calatorie prin dimensiunile trecutului si viitorului face parte din experienta ghidata de care ne vom bucura impreuna, pentru o stare de bine si pentru o mai buna intelegere a unor caracteristici sufletesti de care dispunem in prezent.

Pe scurt, de 1 martie propunem o seara interactiva, presarata cu zambet si bogata in solutii pentru o viata plina de magie,  amintind teme precum:

Sugestii si tehnici pentru materializarea intentiilor.

Comunicarea verbala, nonverbala  formala si nonformala.

Despre Eros si Psiche.

Despre zambetul auriu si  starea de bine.

Magia cuvantului in feng shui pentru trup si suflet.

Raspunsuri la intrebari in acord cu tema.

Ne va însoți Madalin Bratu - fondatorul centrului de studii, consultanta si terapii alternative Kriya,  coordonator  al proiectului "Academia Virtutilor", sculptor, psiholog si ghid spiritual.

Mai multe informatii aici:

- Academia Virtutilor: http://www.academiavirtutilor.com/ si https://www.facebook.com/academiavirtutilor/?fref=ts

- Madalin Bratu: https://www.facebook.com/MadalinBratuTerapeut?fref=ts

Data: 1 MARTIE 2016 ora 19.00 - 21.00

Locația: Fitoceainaria San The SanThe Fitoceainarie, str. Lipscani, nr. 104

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Seteaza-ti intentia sa fii alaturi de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri, aici: